Mustafa Tuna: AŞTİ yerinde kalıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin başka bir yere taşınmayacağını ve kesin olarak yerinde kalacağını söyledi.

Mustafa Tuna: AŞTİ yerinde kalıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna canlı yayında soruları cevapladı. 6 Kasım 2017'de göreve başladığını belirten Tuna, "Benden önceki Belediye Başkanımız Melih Gökçek’in Ankara’da yaptığı epeyce icraatları oldu. Görev değişiminden sonrada biz bu mevcut devam eden işleri tamamlama ve yeni ilave projelerle ihaleye çıkartıyoruz. Telekom’un önünden havaalanı istikametine giden bir kavşak var ve orası sıkıntılı. Orayı bir projeyle ihaleye çıkartıyoruz inşallah. Ankamall önündeki Akköprü’de yeni bir düzenleme gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

manset1-006.jpg

İHALE TARİHİNİ YAKINDA BELİRLEYECEĞİZ

Ankara’ya yapılacak fuar alanıyla ilgili Tuna, şöyle konuştu, “Fuar alanı ile ilgili Akyurt bölgesinde bir planlama yapılmış. Fuar alanı ile ilgili bir yer tespit edilmiş. Bu fuar mevzusu 2005 ve 2006 yıllarında gündemimizdeydi. Bu konuyla ilgili ciddi şekilde yer arayışlar oldu. Fuar alanı cAkyurt bölgesinde inşaatı gerçekleşecek. Metro da oraya gelecek. Ayrıca Başbakanımız ile yaptığımız görüşmede, havaalanından da fuar alanına uçakların gidiş-geliş işleri görülebilmesi için bağlantı olacak. Bir sıkıntımız kalmadı. Bu akşam ortaklarımızla bir toplantı gerçekleştirip ihale tarihini belirleyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.