Özhaseki ve Tiryaki'den OSTİM çıkarması

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, OSTİM’li sanayiciler ile bir araya geldi.

Özhaseki ve Tiryaki'den OSTİM çıkarması
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, OSTİM’li sanayiciler ile bir araya geldi. Yenimahalle’de Cumhur İttifakı ile barış ve kardeşliğin hakim olacağını vurgulayan Veysel Tiryaki, “Yenimahalle’de hayat felsefem olan, görev yaptığım yer her yerde uyguladığım kardeşlik ve barış dilini kullanacağım. İş dünyasını hayatım boyunca çözüm ortağı olarak gördüm. İş dünyasının her zaman yanında olacağız. Cumhur İttifakı ile barış ve huzurun devam edeceği bir seçim süreci gerçekleştireceğiz. Bu ittifak, Türkiye için çok önemli. Yenimahalle’de yepyeni ve Avrupa standartlarında bir ilçe inşa edeceğiz. Bunları da farklı alanlarda yapacağımız yatırımlar sayesinde ve vatandaşlarımızla birlikte kuracağımız gönül köprüsüyle gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

KADER BİZİ YENİMAHALLELİLERLE BULUŞTURDU

OSTİM Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen buluşmaya AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, milletvekilleri, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan Aydın ve çok sayıda sanayici katıldı. Gösterdiği başarı ile yerel yönetimlerde marka isim olarak anılan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki şöyle konuştu, “Kaynaklarını ve zamanını iyi kullanan bir belediye oluşturduk. Görevim süresince bütçesini büyüten, yatırımlarını arttıran, tek kuruş borcu olmayan, 200’ün üzerinde eser ortaya koymuş bir belediye oluşturduk. Artık gönül rahatlığı ile ayrılıyorum Altındağ’dan. Şimdi üç dönemin sonunda, kader bizi Yenimahalelilerle buluşturdu. Yenimahalle, Altındağ’ın iki katı büyüklüğünde. Yenimahalle, kendi kaynaklarıyla sayısız yatırım gerçekleştirmek için potansiyeli çok yüksek bir ilçe. Zenginleşmeye paralel olarak zihin dünyamızı da yenilemeliyiz. Önümüzdeki süreçte belediyeler çok daha önemli duruma gelecek.

BİRLİKTELİK ÖNEMLİ

Ankara’da birlikteliğin hakim olduğu bir yönetim tarzı ortaya koyacaklarını dile getiren Mehmet Özhaseki de şöyle konuştu, “Ömrüm belediyecilik ile geçti. Allah izin verirse Ankara’ya da hizmet edeceğiz. Ankara’nın yönetiminde ben değil biz odaklı bir yönetim tarzı ortaya koyacağız. Biz hizmet belediyeciliği ile kimseyi ayırt etmedik. Yerel yönetimlere düşen ait olduğu kentte ne kadar üretim yapan varsa onlara destek olmaktır. Ankara, kocaman bir sanayi ve ticaret şehri. Sağlık turizminden istifade edebilir. İnanç turizmden, termal, doğa turizminden için istifade edebilir. Herkes biraz daha pay alabilir.”

MHP’DEN VEYSEL TİRYAKİ’YE DESTEK

Cumhur İttifakı’nın Ankara’da ve Türkiye’de olumlu sonuç alacağını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da, “OSTİM’de ülkemdeki gelişmeyi görüyorum. OSTİM, Türkiye’de en örnek olunacak yerdir. Cumhur İttifakı oy oranları düşmemeli. Cumhur İttifakı Ankara’da seçime giriyor. Yenimahalle’de Cumhur İttifakı adayımız Veysel Tiryaki’dir. Cumhur İttifakı Ankara’da ve Türkiye’de de olumlu sonuç alacaktır. 7/24, nerede ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. 20 yıldır Yenimahalle’de oturuyorum. Yenimahalle’de de bir yarış söz konusudur. Bugüne kadar kim çivi çakmış ise tebrik ederiz. Biz, iyilerin en iyisini seçeceğiz. Yenimahalle’den, Çankaya’dan Altındağ’a Veysel Tiryaki’nin inşa ettiği Hamamönü, Hamamarkası, Altınköy’e gezmeye gidiyorlar. Tiryaki, Ankara’nın en zor yerinde belediye başkanlığı yapmıştır. Çinçin’de ve Altındağ’ın birçok sıkıntılı bölgesinde başarılı olmuştur. Tiryaki, Yenimahalle için bir şanstır. Yenimahalle’de oturanlardan Veysel Tiryaki’ye destek istiyorum” ifadelerini kullandı.

YAPAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR

Yenimahalle Belediyesi ile birçok projeye imza atmak istediklerini belirten OSB Başkanı Orhan Aydın, “Firmalarımız ülkemiz, insanımız ve bölgemiz için çok önemli. Ankara’nın sanayileşmesine imza atmış bir OSB’yiz. Ankara memur kentinden sanayi üretimine geçmiş ise bizim payımız çok yüksek. Ankara’da büyük firmaların merkezi başlangıcı OSTİM’dir. Belediyelerimiz ile yan yana yapabileceğimiz çok şey var. Yenimahalle Belediyesi’nden beklentimiz, sokağımızın temiz olmasını istiyoruz. Dışarıdan gelen misafirlerimize temiz bir OSTİM sunmak istiyoruz. Çöp konteyner eksiğimiz var. Sanayi müzesi yapılabilmesi için Yenimahalle Belediyesi ile bütünleşerek yapmak istiyoruz” dedi.

SOKAKLARI GEZDİLER

Mehmet Özhaseki ve Veysel Tiryaki OSB buluşmasının ardından cuma namazını Yenimahalle ilçesinde bulunan Yahyalar Merkez Camii’nde kıldı. Yenimahalle sokaklarında dolaşarak vatandaş ve esnafla sohbet eden Özhaseki ve Tiryaki, ardından Mermerciler Odası Başkanı Nevzat Fındık ve bölge esnafını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.