Pençe-Kilit şehidi Sefer Alan'ın cenazesi memleketi Elazığ'a gönderildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşi sonucu şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan (23) için düzenlenen cenaze töreni, Şırnak’taki 23. Piyade Tümen Komutanlığı'nda gerçekleştirildi.

Pençe-Kilit şehidi Sefer Alan'ın cenazesi memleketi Elazığ'a gönderildi
Yayınlanma:

Tören sırasında, şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konulurken, saygı duruşunun ardından öz geçmişi okundu ve dualar edildi.

Törenin ardından, Şehit Sefer Alan’ın cenazesi ambulansla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü ve oradan hava yoluyla memleketi Elazığ'a uğurlandı. Törene Şırnak Valisi Birol Ekici, 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Rıfat Dönel, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mevlüt Dirim, Vali Yardımcısı Muhammet Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici ve çok sayıda asker ile kurum temsilcisi katıldı.

Şehidin memleketi Elazığ’da yapılacak defin töreni için hazırlıklar devam ederken, ailesi ve sevenlerinin büyük bir hüzün içinde olduğu gözlendi. Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, vatan uğruna verdiği bu büyük fedakarlıkla milletin gönlünde sonsuza kadar anılacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.