RTÜK 4. kez Yerel Medya ile buluşuyor

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) 'Yerel ve Bölgesel Medya Buluşmaları'nın dördüncüsü Gaziantep’te düzenlenecek.

RTÜK 4. kez Yerel Medya ile buluşuyor
Yayınlanma:

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Gaziantep'te düzenlenecek olan "Yerel ve Bölgesel Medya Buluşmaları"nın dördüncüsünü gerçekleştirecek. Bu etkinlik, daha önce Konya, Sakarya ve İzmir'de yapılmış olan buluşmaların ardından Gaziantep'te düzenlenecek. Bugüne kadar 35 ilin yerel ve bölgesel medya temsilcilerini bir araya getiren toplantılar serisinin son durağı olan Gaziantep buluşmasına, 13 ilin radyo ve televizyon yöneticileri katılacak. Aynı zamanda Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen yayıncılar da bu toplantıya katılacak.

Buluşma, yerel ve bölgesel yayıncıların talepleri ve beklentilerinin istişare edileceği bir platform olacak. RTÜK, depremden etkilenen yayıncıların mali yükümlülüklerini 1 yıl ertelemişti ve bu buluşmada, bölgedeki radyo ve televizyonların eksikliklerinin nasıl giderilebileceği konusunda tartışmalar yapılacak.

aw929418-01.jpg

RTÜK, yerel görsel ve işitsel medya kuruluşlarını destekleyen bir kurum olarak, bu çalışma toplantısında Üst Kurul yöneticilerini yayıncılarla bir araya getirerek sorunların doğrudan çözümünü hedefliyor. Toplantı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in açılış konuşmasıyla başlayacak ve Üst Kurul Daire Başkanları, sorumluluk alanlarıyla ilgili sunumlar yapacak.

"Gaziantep Yerel ve Bölgesel Yayıncılar Buluşması", 8 Temmuz tarihinde Şahinbey Kongre Merkezi'nde saat 09.30'da başlayacak ve gün boyunca iki oturum halinde devam edecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.