Sarıyer'de gece kulübünde çıkan çatışmada 2'si polis 5 yaralı var

Sarıyer'deki bir gece kulübünde başlayan anlaşmazlık, silahlı saldırıya dönüşerek polis müdahalesiyle çatışmaya dönüştü.

Sarıyer'de gece kulübünde çıkan çatışmada 2'si polis 5 yaralı var
Yayınlanma:

Olayın akabinde, 2 polis memuru, 2 gece kulübü çalışanı ve 1 taksici yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, polis ekipleri, saldırganları yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.

Olay, Huzur Mahallesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. İddialara göre, gece kulübüne girmeye çalışanlar ile mekan çalışanları arasındaki kavga çatışmaya dönüştü. Mekandan çıkan kişiler, silahlarla geri dönerek mekanı taradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ile saldırganlar arasında silahlı çatışma yaşandı.

Çatışma sonucunda ismi belirlenemeyen 2 polis memuru, taksi şoförü H.I. ve mekan çalışanları Y.T. ile S.T. yaralandı. Saldırganlar, olay yerinden hızla kaçarken, sağlık ekipleri olay yerine giderek yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Taksi şoförü H.I.'nın durumu ağır olduğu bildirildi.

Çatışma sırasında onlarca mermi isabet ettiği gözlemlenen olay yerinde, polis ekipleri ve olay yeri inceleme birimleri uzun süre inceleme ve araştırma çalışmalarına devam etti. Polis, kaçan saldırganları tespit etmek ve yakalamak amacıyla operasyonlarını sürdürüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.