Somali Cumhurbaşkanı'ndan Göçer ailesine taziye telefonu

Türkiye'nin gündemine oturan kurye Yunus Emre Göçer'in ölümünde Adli Tıp Raporu'nca asli suçlu bulunan Somalili Cumhurbaşkanı'nın oğlu ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Somali Cumhurbaşkanı'ndan Göçer ailesine taziye telefonu
Yayınlanma:

Türkiye'nin gündemine oturan kurye Yunus Emre Göçer'in ölümünde Somalili Cumhurbaşkanı'nın oğlu için geçtiğimiz günlerde karar verilmişti.

Yunus Emre Göçer’in ölümünün ardından çok fazla iddia ortalığa saçılmış ve Somali Cumhurbaşkanının oğlu ile ilgili kaçmasına göz yumulduğu iddia edilmişti. Adalet Bakanı Tunç ve MHP Lideri Bahçeli’nin açıklamalarının ardından Türkiye’ye gelerek yargılanması beklenen Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hassan Shekh Mohamud'un Adli Tıp Kurumu raporuna göre asli kusurlu olduğu belirlenmişti.

Geçtiğimiz saatlerde sosyal paylaşım mecralarında bir video yayılıma girdi. Videoda Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Mohamed Nur, Göçer ailesinin avukatı Iyaz Çimen'in ofisinde Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer ile bir araya geldi ve görüşmede Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud telefonla Öznur Göçer’e taziyede bulunarak Göçer için dua ettiklerini sürecin de olması gerektiği gibi işleyeceğine emin olunmasını istediğini dile getirdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.