Astrologların gözüyle Türkiye'nin 2023 değerlendirmesi ve 2024 beklentileri anadolugazete.com.tr'de

2023 yılı Türkiye için politik, ekonomik ve sosyal açıdan çeşitli zorluklarla karşılaştığı; siyasi gelişmeler, ekonomik dalgalanmalar ve toplumsal olayların ülke gündemini etkilediği bir yıl oldu. 2024 yılında Türkiye'yi bekleyen olaylarla ilgili konuşan Astrolog Kamile Güneş, bilim ve teknolojide çığır açacak buluşların ve dijital paraların yaygınlaşabileceği öngörüsünde bulundu.

Astrologların gözüyle Türkiye'nin 2023 değerlendirmesi ve 2024 beklentileri anadolugazete.com.tr'de
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

2023 yılının son günlerine yaklaşırken Astrolog Kamile Güneş, 2024 yılına dair dünyayı ve Türkiye'yi bekleyen olaylarla ilgili ekonomiden siyasete, dijital çağdan savaşlara kadar birçok konudaki görüşünü anadolugazete.com.tr ile paylaştı.

Astrolog Güneş, 2024'ün Türkiye ve dünya için bazı sistemlerin sona erdiği, Pluton'un Kova burcu geçişinin etkisi altında yapay zekanın daha fazla kullanıldığı bir dönem olduğuna işaret etti. Bu geçişin 2044'e kadar devam edeceğini belirten Güneş, bilim ve teknolojide çığır açacak buluşların ve dijital paraların yaygınlaşabileceği öngörüsünde bulundu.

"EKONOMİK OLARAK SARSILMA YAŞANABİLİR"

Astrolog Güneş, 2024'te Ay düğümlerinin Koç-Terazi aksına geçmesiyle adalet arayışının artacağını, Koç'un girişimcilik ve bireysellikle öne çıkacağını ifade etti. Ayrıca, Satürn'ün Balık sürecinin devam etmesiyle ülkedeki değişimin zor göründüğünü dile getirdi.

Güneş, ekonomik açıdan ise Jüpiter-Satürn kavuşumunun ve Uranüs'ün etkisiyle yaşanabilecek ekonomik sarsıntılara dikkat çekerek şunları söyledi:

“Ekonomik olarak şunu söyleyebiliriz. 21 Aralık 2020’de Jüpiter, Satürn Kova burcunda kavuşum yapmışlardı. Şimdi Satürn, Balığa; Jüpiter de İkizlere geçtiğinden 19 Ağustos’ta Uranüs'ün de zorlayacağı bir Kova dolunayı var ve bu dolunayda Satürn, Jüpiterin ilk kare açısını yaşayacağız ve ekonomik olarak bizi ciddi olarak sarsacak bir dolunay olduğunu düşünüyorum. Bundan önce asıl olarak bir de 21 Nisan’da Uranüs, Jüpiter kavuşumu var. Boğa’da burası da borsanın çökebileceği bir zaman dilimi olarak hatta ayı sezonunun başlayacağını söyleyebileceğimiz zaman olarak dikkate alınmalı. 8 Nisan'daki güneş tutulması 14 ekim 2023 teki Güneş tutulmasının tam karşısında yer aldığı için Ekim 2023'te başlamış konuların bu dönemde sonuçlarının alınacağını söyleyebiliriz.”

arafoto.jpg

'BEN' ve 'BİZ' DENGESİ

2023 yılında Gazze'de yaşanan olaylar dünya genelinde protestoları beraberinde getirdiğini, ancak aynı dönemde bilgi hızla yayılırken bilgi kirliliğinin de arttığının da altını çizen Astrolog Kamile Güneş, 2024'e dair öngörülere geçildiğinde, Temmuz 2023'te Ay düğümlerinin Koç-Terazi aksına geçmesi, insanların adalet arayışını belirgin hale getirdiğini sözlerine ekledi.

Koç burcu girişimcilikle ilişkilendirilirken, toplumda 'ben' ve 'biz' dengesini oturtmaya yönelik bir dönemin başladığını ifade eden Güneş, şu ifadelere yer verdi:

“Önceki dönemde Boğa-Akrep arasında güvenlik alanlarını koruma eğiliminde olan toplum, Temmuzdan itibaren bu sesleri biraz daha azalttı. Ancak yapılan seçim sonuçlarıyla bir değişiklik yaşanmadığı görüldüğünden, halk şimdi adalet arayışında ya da kendisi adalete ulaşma çabasında. Mahkemeler, ev sahibi-kiracı anlaşmazlıkları dosyalarıyla dolarken, 'ben' ve 'biz' dengesinin kurulmaya çalışılmakta. Bu süreçte ilişkiler, ortaklıklar ve adalet mekanizmaları, Güney Düğüm'ün terazi tarafından temsil edildiği için uzlaşmacı tavırlar sergilemede zorlanacak ve çekişmelerle gerilimler yaşanacaktır. Satürn'ün Balık burcundaki etkisi 2024'te devam ederken, ülkedeki değişim pek öngörülemiyor ve sınavlar aynı zorluklarla karşılanıp aynı sonuçları verecek gibi görünüyor. Ancak korkuların üstesinden gelinirse cevaplar farklılaşabilir ve bu zorlu sınavlar aşılabilir.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.