Yalı Çapkını 31.bölüm fragmanı izle!Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle adından söz ettiriyor. Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Yalı Çapkını 31.Bölüm yeni fragman yayınlandı mı? İşte detaylar haberimizde...

Yalı Çapkını 31.bölüm fragmanı izle!Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yayınlanma:

Başrollerinde genç oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. İşte Yalı Çapkını 31.bölüm 1.fragmanı haberimizde...

Yalı Çapkını 31.bölüm 1.fragmanı izle araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Yalı Çapkını 31.bölüm yeni fragman yayınlandı mı? İşte, Yalı Çapkını yeni bölüm fragman izleme linki!

TARIK SEYRANLA EVLENECEK Mİ?

Ferit; Suna'dan Kazım'ın Seyran'ı da evlendireceğini öğrenince çılgına döner ve Saffet Ağaların evini basar. Abidin, durumu öğrenince onu korumak için Ferit'in peşinden gider. Ferit, Abidin'le barışır ve onu tekrar yalıya getirir. Ferit'in Saffet Ağalara gittiğini duyan Halis Ağa, olanları öğrenince soluğu Kazım'ın evinde alır. Öte yandan Zerrin Kazım'la görüşmeye ve planını uygulamaya devam eder. Yeni hamlesi ise geçmişte Korhanlarla hesaplaşması tamamlanmamış birini yanına almak olur. Saffet, Suna'yla evleneceği için çok mutludur ve Suna'yla yakınlaşmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz. Suna ise çok çaresiz kalır. Seyran ve Ferit için zor bir karar anı gelir.

YALI ÇAPKINI 31.BÖLÜM FRAGMAN İZLE!

Yalı Çapkını 31.bölüm fragmanı araştırılan konular arasında yer alıyor. Dizinin son bölümü sonrasında yayınlanacak yeni fragman merakla bekleniyor. Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Dizinin 31.bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içerisinde yer alacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=oj822R_HqI8

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum