Yargı 73. Bölüm fragmanı izle!

Yargı 73. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yargı 72. Bölümde neler oldu? Detaylar haberimizde...

Yargı 73. Bölüm fragmanı izle!
Yayınlanma:

YARGI 73. BÖLÜM FRAGMANI

YARGI 73. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇN TIKLAYIN

Ceylin'in hayatı, Mercan'ın gelmesiyle birlikte yeni bir döneme girmiştir. Ancak bu dönem, sadece rahat bir nefes almakla kalmamış, aynı zamanda Ceylin'i kendi geçmişiyle yüzleşmeye zorlamıştır. Üniversite üçüncü sınıfta yaşadığı olay, onun bugünkü kararlarını etkileyerek vicdan muhasebesine sürüklemiştir.

Ceylin, geçmişte yürüdüğü yollarda geriye dönerek, hayatta olmayan Engin, Zafer ve İnciyi tekrar anımsayacak ve Yekta'nın karanlık yüzüyle yüzleşecektir. Bir yandan da emniyeti sarsan yeni ölümlü vaka, herkesin gündemini sarsacak nitelikte bir bomba etkisi yaratacak. Can'ın ölümü, Kadir'in kararlılığını ve acımasızlığını ortaya koymuş, Yekta, Osman ve Çınar'ı korkutmuştur. Günün sonunda Osman'ı bekleyen sarsıcı hediyeler ise herkesi şaşırtacak.

Ilgaz ve Ceylin çifti ise birbirlerini ne kadar sevdiklerini, biri olmadan ötekinin eksik olduğunu iyice kavramışlardır. Ceylin, geçmişini kazıdığı bu yolculukta beklenmedik ve şoke edici bir sonla karşılaşacak, habersizce kendisini büyük bir sürpriz bekleyecektir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.