Yatırım ve onarım çalışmaları sürüyor

Başkent EDAŞ, Ankara’da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2018 yılının Nisan ayında bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti.

Yatırım ve onarım çalışmaları sürüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent EDAŞ, Ankara’da kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2018 yılının Nisan ayında bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam etti. Başkent EDAŞ, Ankara’da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor.

Daha aydınlık bir Ankara için Beypazarı, Nallıhan, Elmadağ, Çankaya, Altındağ, Polatlı, Gölbaşı, Şereflikoçhisar, Etimesgut, Bala, Haymana, Ayaş, Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere, Kazan, Sincan, Çubuk, Akyurt, Kalecik, Pursaklar’ da 8959 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 970 pano ile 581 trafo ve 78 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 8 Km’lik hattın bakımı tamamlandı. Başkent Edaş, Nisan 2018’de yeni yatırımlara da hız verdi. Ankara’da 34,2 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent Edaş ekipleri, kentte 344 yeni aydınlatma armatürünün montajı da tamamlandı. Ayrıca yeni 17 elektrik panosu ve 4 trafo montajı da tamamlandı. Başkent EDAŞ’ın Ankara’daki bakım ve yatırım çalışmaları devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.