Kırşehir'de "Biliyorum, Güvendeyim" projesi

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'nün gençleri güvenlik konusunda bilinçlendirmek amacıyla başlattığı "Biliyorum, Güvendeyim" projesi kapsamında düzenlenen söyleşi programları tüm hızıyla devam ediyor

Kırşehir'de  "Biliyorum, Güvendeyim" projesi
Yayınlanma:

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de destek verdiği bu proje, gençlerin güvenliğe dair farkındalıklarını artırmayı hedefliyor.

Son olarak Mucur Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen söyleşi, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Programda, uzman polisler KADES, UYUMA ve SİBERAY gibi kadına yönelik şiddeti önleme, madde bağımlılığıyla mücadele ve siber güvenlik konularında bilgilendirmeler yaptı. Öğrenciler, günlük yaşamda karşılaştıkları güvenlik sorunları hakkında sorular sorma fırsatı bulurken, uzmanlar gençlerin güvenlik taleplerine de kulak verdi.

Söyleşi sırasında gençlere, güvenli bir toplum için teknolojiyi bilinçli kullanma ve sosyal farkındalık oluşturmanın önemi vurgulandı. Proje, gençlerin güvenli bir yaşam sürdürebilmeleri adına gerekli bilgileri sunmaya devam edecek.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.