TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa için partilerin kapısını çaldı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları için Meclis'te grubu bulunan partileri ziyarete ederek fikir alışverişinde bulundu.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa için partilerin kapısını çaldı
Yayınlanma:

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları için TBMM'de grubu bulunan partileri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Daha önce CHP ve MHP'yi ziyaret eden Kurtulmuş, bugün de Saadet Partisi, DEM Parti ve İYİ Parti'yi ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Türkiye'de yeni anayasaya ihtiyaç olduğunu vurgulayan Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, 28. Dönem'e yakışır bir anayasa çalışması için patilerden görüş almak istediklerini belirtti.

"HERKESLE GÖRÜŞECEĞİZ"

TBMM'de grubu bulunan partilerin dışında diğer partileri de ziyaret ederek görüş alacaklarını ifade eden Kurtulmuş, "Temennimiz, TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla, siyasi partilerin üzerinde uzlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun da Meclis'te kabul edilmesidir." dedi.

Meclis Başkanı Kurtulmuş, temennisini de ifade ederek, "TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla, siyasi partilerin üzerinde uzlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun da Meclis'te kabul edilmesidir." diye konuştu.

Kurtulmuş, yaptığı açıklamada AK Parti'yi de ziyaret edeceklerini söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.