Erol Tosun

Erol Tosun

Kocaman günler yumuşama ve gevşeme ile harcandı

Kocaman günler yumuşama ve gevşeme ile harcandı

Sevgili anadolugazete.com.tr okuyucularımız bir kez daha AKP Genel Başkanı ve CHP Genel Başkanı'nın aralarında yapılan yumuşama, gevşeme, adına ne derseniz deyin boşa düşeceğinin bunun oyalama olduğunun bizzat taraflardan olan CB tarafından ispat edilmesinin haklılığını yaşıyorum!..

* Altta tarihlerini yazacağım yazıları kaleme aldığımda birçok arkadaşım hak verirken, bazı dost ve arkadaşlarımız 'Erken davranma ,acele etme, biraz bekle.' gibi telkinlerde bulunup beni eleştirmişlerdi!

*Ben de onlara 'Siz partili CB’yi tanımamışsınız. Bu görüşme oyun içinde oyun' demiştim!
*Sizler; ancak temizlik bezi dikilecek kumaştan ipek elbise, kavak ağacından ceviz oyması mobilya, tekeden süt, danadan düve, at arabasından otomobil bekliyor ve hayal görüyorsunuz demiştim!!!

*Siyaset geleceği okuma sanatıdır. Eğilip bükülmeden de siyaset yapılabildiğini, doğruları her zaman ve her yerde söylemenin kendimize değil, topluma faydalı olduğunu ispatlayan siyasetçi olma gayreti içerisinde olduk. Her şey milletvekilliği, belediye başkanlığı değil!

*Uzun sözün kısası 2 Mayıs'tan bu yana yapılan AKP, CHP arasındaki kimilerine göre yumuşama, kimilerine göre gevşeme, kimilerine göre istikşafimsi bir şey, kimilerine göre tokalaşma, selamlaşma olarak değerlendirilse de sonuç başlanan noktanın gerisine gitmiştir. Yani başlanılan noktadan santimi bırakın milim şaşma olmamıştır.

*İlk işaret fişeğini “Hazmedemedi" ile veren CB, ikinci sıçramayı yeni seçilen "CHP’li belediyeler eski belediye başkanlarından kalan devasa SGK borçlarını ödesinler"le ALTIN VURUŞ yaparak gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

*Bu süreçte yaşananlara örneklenecek birçok bilindik hikaye var ama sadece birinden kısaca bahsedeceğim; bir ağa ile arabacısı iddiaya giriyorlar.

*Biri zengin olacağım diye, diğer taraf da onunla aynı olmak nasılmış diye hayal kurarlarken tabi ki yediklerini yiyorlar. Sonunda bakıyorlar ki aynı yere gelmişler, ikisinin de maddi durumunda bir değişiklik yok, birbirlerine şunu söylüyorlar "Peki, aynı noktaya gelecektik ise biz bu haltı niye yedik?" diye kendi kendilerine hayıflanmışlar.

*Bu görüşmeler de 2 Mayıs öncesine aynen gelmiştir. Sonucun bu hale geleceğini düşünemeyen, öngöremeyen bukalemunlar kendilerini farklı konumlandıran, fırfır dönerek her dönemin adamı olan fırdöndü siyaset simsarları düşünsün biz söyledik söyleyeceklerimizi, yazdık yazacaklarımızı! Bu ikili görüşmenin tek nokta kadar faydası olmamıştır ne ülkeye ne de CHP’sine! Fotoğraflar hariç.

*Okuma ve yorumlarınızla bize güç vermeye devam edin, sizi gururlandıran yazılarımıza devam edeceğiz. Hoşça kalın, dostça kalın, boş hamasetle süslenen laflara hele hiç mi hiç inanmayın! Önce kendinize güvenin, birilerinin adamı olmayın, sadece kendiniz olun. Bu onur size de yeter, çocuklarınıza bile yeter!!!

Kaynakça: 1-CB’nın açıklamaları.
Yazıya not:
1- 26 Nisan 2024Tarihli Yazımız.
2- 28 Nisan 2024 Tarihli Yazımız.
3- 11 Mayıs 2024 Tarihli Yazımız.
4- 20 Mayıs 2024 Tarihli yazımız. .
5- 19 Haziran 2024 Tarihli yazımız.
6- 30 Haziran 2024 Tarihli Yazımız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Erol Tosun Arşivi