Erol Tosun

Erol Tosun

Not alın yumuşama, gevşeme ile muhalefet dizayn ediliyor!

Not alın yumuşama, gevşeme ile muhalefet dizayn ediliyor!

Sevgili anadolugazete.com.tr okuyucularımız; Toplumumuzun bütün katmanlarının da yakından bildiği üzere ana muhalefet partisi CHP’nin çiçeği burnunda Genel Başkanı 31 Mart Yerel Seçiminden 1 inci parti olarak çıktıktan sonra ısrarla partili CB ile görüşeceğim çabası içerisine girmiştir.

Kendisi açısından, ülkemiz insanlarının sorunlarının çözümü açısından olumlu sonuçları olabilir mi diye objektif olarak baktığımızda; Resmi açıklama olmadığı için kulis bilgileri veya fısıltıdan alınan haberlere göre görüşmede gündeme getirilen konulara baktığımızda, partili CB’den istenen ricaları değerlendirdiğimizde (bir iki konu hariç) bomboş talepler listesini görüyoruz.

Oysa bu görüşmenin sadece ve sadece 3 ana temel başlığı olmalıydı;

1. Son Anayasa Mahkemesi kararı ile CB’nin bütün atamaları boşa düşmüş kadük hale gelmiştir. Ben yaptım oldu anlayışı yani atamaların tamamı çöp olmuştur. Bu konu acilen hem de çok acilen çözüme kavuşturulmadan ülkede taşlar yerine oturmaz, oturtulamaz da, ülkemizdeki bütün sorunların ana kaynağı ucube sistemdir. Sistem kesinlikle âmâsız, fakatsız değişmelidir, değiştirilmelidir.

2. Ülkemizdeki istilacı, sığınmacı, göçmen adına ne derseniz deyin bu konu çözülmeden ülkemiz düzlüğe ÇIKAMAZ! Brüksel’den yardım alarak değil, Suriye yani Şam yönetimi ile acilen diyalog kanalları açılarak sorunlar yumağından ülkemiz kurtarılmalıdır.

3. Ana rahmindeki çocuklarımızın geleceklerini bile daha doğmadan karartan, laiklik karşıtı, Cumhuriyet düşmanı, ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarına kurucu değerlere saygısız, her kelimesi irtica kokan uyduruk adı yeni, içeriği çağın çok gerisinde olan sorgulamayan, itaat eden taş kafa eğitim yönetmeliği uygulamaya KONULMAMALIDIR.

Yandaş, alkışdaş, sormayan sordurmayan, biat eden, talimatlı besleme basın ve yayın organlarınca bilerek abartılan bu görüşme, buluşma, sadece ve sadece hediyeleşme ile sonlanmış, ileride şahitlik edeceğiz ki hediyeler dışında akıllarda hiç bir şey kalmayacaktır geçmiş olsun…

Yazıya özel dipnotumuz:

1- İktidara talip olan parti istekleri ile ricacı olmamalı, 31 Mart'ta halktan gelen iktidar ve rejim değişmeli talebini erken seçime dönüştürmeli ve ülkeyi bu ucube rejimden kurtarmalıdır.

2-Bir Rus atasözünde "Ayı ile dansa kalkarsan gecenin ne zaman biteceğine AYI karar verir." denilmektedir.

3- Yazımız CB'nin Özgür Özel'e “Hazmedemedi “demesinden önce kaleme alınmıştır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Erol Tosun Arşivi