AK Parti'den anket açıklaması! İstanbul'da hangi aday önde?

İstanbul'daki çoğu seçmeninin kararını verdiğini belirten AK Parti İl Başkanı Kabaktepe, Kararsız seçmen oranının her geçen gün azaldığını ifade ederek, "Şu an yarışı 1-1.5 puan önde götürdüğümüzü görüyoruz" dedi.

AK Parti'den anket açıklaması! İstanbul'da hangi aday önde?
Yayınlanma:

Türkiye seçime gidiyor. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Partiler, hem seçmenlerini bir arada tutmaya çalışıyor hem de kararsızları kendi tarafına çekmeye çalışıyor. En önemli çalışmalar ise tüm Türkiye'nin sonuçlarını merak ettiği İstanbul'da yaşanıyor.

EKREM İMAMOĞLU MU MURAT KURUM MU?

Yerel seçime sayılı günler kala AK Parti'den yeni bir anket açıklaması geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Nuri Kabaktepe de İstanbul'daki son anketi paylaştı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Nuri Kabaktepe de İstanbul'daki son anketi paylaştı. Kararsız seçmenin çok önemli bir yer tuttuğu ankette Kurum önde yer alırken aradaki farkın azlığı ise gözlerden kaçmadı.

İstanbul'daki çoğu seçmeninin kararını verdiğini belirten Kabaktepe, kararsız seçmenin bir kısmının kararını verdiğine dikkati çekti.

Kararsız seçmen oranının her geçen gün azaldığını belirten Kabaktepe, kararsız seçmen oranının azalmasının çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Yüzde 1'de olsa çok önemli bir rakam. Azalmasında 2 tane temel nedeni var. Kampanyalar yapılıyor, bir kısmı karar veriyor. Bir de zaman geliyor." dedi.

Posterlerin asıldığı, mitinglerin yapıldığı bir seçim dönemini geçirdiklerini dile getiren Kabaktepe, seçim döneminde sosyal medyanın çok önemli bir rolünün olduğunu kaydetti.

Birçok firmanın anket yaptığını belirten Kabaktepe, AK Parti'nin de anket çalışmaları yaptığını anımsatarak, "Murat Kurum açıklamıştı, şu an yarışı 1-1.5 puan önde götürdüğümüzü görüyoruz."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.