AK Partili Kandemir’den aday açıklaması: Yılbaşına kadar…

AK Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, ziyaret ettiği AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, "Yılbaşını bitirmeden il ve büyükşehir belediyesi adaylarımızı büyük oranda açıklamış olacağız." dedi.

AK Partili Kandemir’den aday açıklaması: Yılbaşına kadar…
Yayınlanma:

Kandemir, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Partinin yerel seçim çalışmaları hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kandemir merakla beklenen AK Parti adaylarının açıklanacağı zamanla ilgili önemli ifadelerde bulundu.

Partililerle bir araya gelen Kandemir, Türkiye'nin dört bir yanında AK Parti'nin hizmetlerinin bulunduğunu vurguladı. "Yılbaşına kadar adaylarımızın büyük çoğunluğunu açıklamış olacağız. Bundan sonrası için 3,5 aylık bir süreç bizi bekliyor. Kırşehir'den tutun da Türkiye'nin her yerinde, seçime hazırlıklı bir şekilde yol alıyoruz." diye konuşan Kandemir, seçim için çok çalışacaklarını aktardı.

Seçim sürecinde illerdeki ittifak çalışmalarının MHP ve AK Parti yetkilileri tarafından yürütüldüğünü belirten Kandemir, genel başkanlar düzeyindeki son değerlendirmelerin ardından Türkiye genelinde ortak bir yaklaşım belirleneceğini aktardı.

Cumhur İttifakı'nın paydaşlarının ülkeye hizmet gayesi güttüğünü dile getiren Kandemir, CHP'nin elinde bulundurduğu şehirlerde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, millete hizmet etmeyi ve değer odaklı siyaseti ön plana çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kandemir'in konuşmasının ardından AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı İstişare Toplantısı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıya, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, diğer milletvekilleri, genel merkez yetkilileri, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları ve partililer katıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.