Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti'ye mi geçiyor? Şanlıurfa Milletvekili Cevheri açıkladı!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın AK Parti'ye geçip geçmeyeceğini anadolugazete.com.tr'ye açıkladı.

Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti'ye mi geçiyor? Şanlıurfa Milletvekili Cevheri açıkladı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BERAT TEMİZ

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin adayı olarak seçime giren Mehmet Kasım Gülpınar, yüzde 38,87 oyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti. Gülpınar, seçimden 6 ay sonra Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. İstifasının ardından "Bağımsız olarak göreve devam edeceğim. Şu an başka bir partiye geçmem söz konusu değil" diyen Gülpınar'ın AK Parti'ye geçip geçmeyeceği merak konusu oldu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ CEVHERİ AÇIKLADI

anadolugazete.com.tr Yazı İşleri Müdürü Adem Yavuz Irgatoğlu ve Editör Berat Temiz'in sorularını yanıtlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Gülpınar'ın partilerine geçip geçmeyeceğine dair dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

cevheri.jpg

"GELMEK İSTEDİKLERİNİ İFADE ETMİŞ"

"Gülpınar'ın AK Parti ile temasları var mı? Önümüzdeki süreçte partinize katılması öngörülüyor mu?" sorusuna yanıt veren Cevheri, "Kendisi gelmek istediklerini ifade etmiş. Partimiz de sıcak bakıyor. Bunun dışında benim bir bilgim yok." dedi.

ak-parti-cevheri-001.jpg

Gülpınar, daha önce 4 dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olarak görev yapmıştı. Nisan 2023'te Cumhurbaşkanı danışmanı olarak atanan Gülpınar, 23 Ocak 2024 tarihinde AK Parti'den istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne katılmıştı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.