Anavatan Partisi Lideri Çelebi, seçmene böyle seslendi!

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, gündeme ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, "Türkiye'nin refaha ermesini istiyorsak tek kurtuluş yolumuz orta direğe sahip çıkacak olan Anavatan Partisi!" dedi.

Anavatan Partisi Lideri Çelebi, seçmene böyle seslendi!
Yayınlanma:

Yerel seçime sayılı günler kala parti liderleri de seçmene mesaj vermeyi sürdürüyor. Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi de ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmede bulundu.

İktidarın da muhalefetin de vatandaşa hizmet etmediğini öne süren Çelebi, Türkiye'nin refaha ermesi için orta direğe sahip çıkacak olan Anavatan Partisi'ni tercih etmelerini söyledi.

Türkiye'nin makus talihini yenmek ve halkın yeniden refaha ulaşması için ülkenin huzurunu düşünen orta direğe sahip çıkacağını ifade eden Çelebi, yaptığı açıklamada seçmene mesaj verdi.

"BİZLER HALKI ASLA ÇARESİZ BIRAKMAYACAĞIZ"

İbrahim Çelebi, iktidarın millete sadece fedakarlık, sabır ve metanet tavsiye ettiğini söyledi. Muhalefeti de eleştiren Çelebi, "Muhalefetin ise hiçbir gerçekliğe uymayan vaatleri ve söylemleri vatandaşlarımızın çaresizliğini gidermemektedir." dedi.

"ORTA DİREK" VURGUSU

"Bizler halkı asla çaresiz bırakmayacağız." diyen İbrahim Çelebi, seçmene şöyle seslendi:

"Zengini daha çok zengin etmeyecek, fakiri daha da çok fakir etmeyeceğiz. Adaletli davranacağız, liyakatten ayrılmayacağız. Ülkemizin bel kemiği olan, her zaman önce birbirini düşünen vatandaşımıza kenetleneceğiz. Milletimizi ayakta tutan cefakâr orta direğe sahip çıkarak ayağa kaldırmak temel hedeflerimizdendir."

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.