Bahçeli'den önemli mesajlar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'den önemli mesajlar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle; 

Diyoruz ki kazanan Türkiye, kazançlı çıkan Türkiye olsun. Biz bu vatanı karşılık sevdik, seveceğiz. MHP olarak kendimize güveniyor, milletimize inanıyoruz. Türkiye'yi kötüleme yarışı içine girenler, aslında milli özgüveni aşındırmak isteyen çorak zihniyetlerden başkası değildir. Bizden bir şey olmaz teranelerine alet olan çevrelerin Türkiye ile sorunları olduğunu görmeliyiz. Siyasi mücadelenin bir ahlakı olmalıdır. Siyasi mücadele adam gibi mertçe yapılmalıdır. İlkesizlerin bağımsız bir iradesi olamaz. İradesi esir düşenler için ülke ve ülkü diye bir düşüncenin esamesi bile okunamaz.

Türkiye'de muhalefet yozlaşması alarm veriyor. Siyasette erdem yoksa entrika hakimdir

ERKEN SEÇİM TARTIŞMASI

Türkiye muhalefet yozlaşmasına alarm verici düzeyde maruz kalmıştır. Kılıçdaroğlu'nun erken seçim zorlaması kimlerin siparişidir? BAE'den İsrail'e bazı ülkelerin örtülü operasyonu yoğunluk kazandı. Yapılan iftiralar erken seçim dayatmasıyla bağlantılıdır. Biden'ın gazına gelen Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'nin erken seçim isteği sahibinin sözüdür. Üstüne basa basa söylüyorum. Oyun büyük, oyun sinsi, oyun karanlıktır. CHP'nin belli ki acelesi var, telaş içinde.

Türkiye'nin erken seçim diye bir gündemi yoktur. Cumhur'un ve Cumhur İttifakı'ın ortak iradesi nettir. Bugünden itibaren seçimlere 754 gün kalmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu önce sabret sonra seyret.

Türkiye'yi kötüleme yarışına girenler, çorak zihniyetlerdir. Siyasi mücadelenin bir ahlakı olmalıdır. Demokrasi mücadelesinde nihai karar mercii millettir. Türkiye'nin önünü kesmeyi amaçlayan operasyonlar yoğunlaştı, Türk Milleti böyle bir tuzağa düşmeyecektir. Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarının nesnesi olduğunu göremiyor. Ülkemizin erken seçim gibi bir gündemi yoktur. Seçimler 2023 yılı Haziran ayında yapılacaktır.

TERÖRLE MÜCADELE SÜRECİ

FETÖ ve PKK adli süreçleri bağımsız ve tarafsız mahkemelerce sonuçlandırılmalıdır. Terörle mücadele hukukun sınırlarına bağlı kalarak icra edilmektedir. Geciken adalet sadra şifa olmayacaktır. FETÖ'nün PKK'nın kökü kazınmalı, kaynağı kurutulmalı.

SALGIN DÖNEMİNDE EKONOMİ

Kara propaganda vatan sevgisiyle bağdaşmaz. Bugün mutfak yanıyorsa yarın söndürürüz. El birliği, güç birliği yaparız. Ekonomideki ağırlıkları birer birer söküp atarız ancak vatan yanarsa, ne karnımızı doyuracak sofra bulabilir.

ATATÜRK'E HAKARET İDDİASI

Atatürk bizim birliğimizdir. Müslüman kisvesi altında provokasyondur. Herkes uyanık olmak zorundadır. Milletimizin gözünde zirre değeri olmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.