CHP Ankara milletvekili adayı Erol Tosun: Her eve et girecek

CHP Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, İktidar olduğumuzda vatandaşı mağdur eden, ayrıştıran bir iktidar olmayacağız. Ülkemiz bu yolsuzluktan dolayı fakirleşiyor. Buna engel olalım. Artık her eve et girecek. Her çocuğun yüzü gülecek" dedi.

CHP Ankara milletvekili adayı Erol Tosun: Her eve et girecek
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun ,seçim bölgesi Pursaklar ‘da vatandaşlarla buluştu.

Milletvekili adayı Erol Tosun esnafların ve pazarda alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dinledi. CHP Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun ,CHP Pursaklar ilçe başkanlığına da ziyarette bulundu.

whatsapp-image-2023-05-04-at-17-18-45.jpeg

Tosun'a CHP Pursaklar ilçe başkanı Mehmet Aydın, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Turgut ve ilçe yöneticileri de eşlik ederek, Pursaklar’da esnaf ve pazar yerlerini ziyaret ettiler.

whatsapp-image-2023-05-04-at-12-30-54-1.jpeg

“HER EVE ET GİRECEK"

Vatandaşın yoğun desteği ile karşılanan Tosun, vatandaş ve esnaflarla sohbet etti.

Tosun, mevcut iktidarın vatandaşı mağdur ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Mevcut yönetim ülkeye güven vermiyor, vatandaş oldukça pahalılıktan şikayetçi, pahalılığın önüne güvenle geçeceğiz, iktidar olduğumuzda vatandaşı mağdur eden, ayrıştıran bir iktidar olmayacağız. Ülkemiz bu yolsuzluktan dolayı fakirleşiyor. Buna engel olalım.Artık her eve et girecek. Her çocuğun yüzü gülecek .”

Tosun, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğluna ve Millet İttifakı Milletvekili adaylarına da destek istedi.

whatsapp-image-2023-05-04-at-15-17-40.jpeg

Tosun, “Çocuklarımız için denenmemişi deneyelim, hep birlikte el ele vererek memleketimizi aydınlık yarınlara kavuşturalım .” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.