CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adalet Bakanlığı önünde 123 gündür eylem yapan Emine Şenyaşar'ı ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018'de meydana gelen trajik olayda eşi ve iki oğlunu kaybeden ve suçluların ceza alması için Adalet Bakanlığı önünde eylem yapan Emine Şenyaşar'ın taleplerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adalet Bakanlığı önünde 123 gündür eylem yapan Emine Şenyaşar'ı ziyaret etti
Yayınlanma:

Özel, Adalet Bakanlığı önünde 123 gündür eylem yapan Emine Şenyaşar'a destek vermek üzere bakanlığın önüne ziyaret gerçekleştirdi. CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve bir heyetle birlikte ziyarete katılan Özel, Şenyaşar'ın taleplerini dinledi.

Özgür Özel, ziyaret sırasında yaşananların toplum vicdanında derin izler bıraktığını belirtti. Adaletin gözünün kör edildiğini vurgulayan Özel, Emine Şenyaşar'ın haklı mücadelesine destek verdiklerini ifade etti. Hastane kameralarına yansıyan görüntülerin adaletin eline ulaşmaması için kaybedildiğini öne süren Özel, Şenyaşar'ın isyanının haklı olduğunu dile getirdi.

Şenyaşar'ın yaşadıklarının yürekleri dağladığını ve toplum vicdanında derin bir etki bıraktığını belirten Özgür Özel, "Onun haklı davasını savunmaya devam edeceğim. Önümüzdeki hafta Sayın Cumhurbaşkanı gelecek. O geldiğinde bu konuyu da kendisine doğrudan annenin ağzından ileteceğim" şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.