CHP'li Belediye Başkanı Zeydan Karalar hakkında iddia: Kürsüye çağırdığı partiliyi tokatladı mı?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile ilgili iddia bomba etkisi yarattı. Sosyal medyaya düşen görüntülerde, sandık görevlileriyle gerçekleştirilen bir toplantıda Zeydan Karalar olduğu öne sürülen kişinin birisine tokat attığı iddia edildi

CHP'li  Belediye Başkanı Zeydan Karalar hakkında iddia: Kürsüye çağırdığı partiliyi tokatladı mı?
Yayınlanma:

Sosyal medyaya düşen görüntülerde, Zeydan Karalar'ın kürsüde konuşma yaptığı sırada bir kişiyi yanına çağırarak tokat attığı iddia ediliyor. Görüntüler kısa sürede gündem oldu ve Karalar'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile ilgili iddia bomba etkisi yarattı. Sosyal medyaya düşen görüntülerde, sandık görevlileriyle gerçekleştirilen bir toplantıda Zeydan Karalar olduğu öne sürülen kişinin birisine tokat attığı öne sürüldü.

"TOKAT ATTI" İDDİASI

Görüntülerde Zeydan Karalar, kürsüde konuşma yaptığı sırada bir kişiyi sinirli bir şekilde yanına çağırarak, "Gel buraya" diyor. O sırada toplantıdaki katılımcılar cep telefonlarıyla bu anları kaydediyor. Çağırdığı kişinin yanına gelmesiyle Karalar'ın kürsüde tokat attığı iddia ediliyor. Görüntüleri çeken kişinin ise, "Vurma, vurma ne vuruyorsun" sözleri duyuluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.