Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'yi ziyaret edeceği tarih açıklandı

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Haziran ayında CHP'yi ziyaret edeceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'yi ziyaret edeceği tarih açıklandı
Yayınlanma:

Kanal 7'ye konuk olan Güler, Erdoğan’ın CHP’ye yapacağı ziyaretin tarihinin Cumhurbaşkanı’nın yoğun programına göre belirleneceğini ve ziyaretin muhtemelen Haziran'ın ilk haftasında gerçekleşeceğini söyledi.

Güler, iki parti arasındaki temasların olumlu olduğunu belirterek, Meclis'te diğer siyasi partilerin grup başkanvekilleriyle sürekli iletişim halinde olduklarını ve bu diyaloğun topluma yansımasının büyük önem taşıdığını vurguladı. Türkiye’de birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini ifade eden Güler, sorunların çözümü için önemli adımlar atılmasının gerektiğini belirtti.

Ziyaretin detaylarına değinen Güler, 31 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında bir kamp programı olduğunu ve bu kampın ardından ziyaretin gerçekleşebileceğini belirtti. Erdoğan'ın ziyareti sırasında, önceki görüşmede yaşanan 'boş koltuk' sorununun tekrarlanmaması için CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in makam odasının kullanılacağı ve liderlerin tek kişilik koltuklarda, diğer katılımcıların ise kanepelerde oturacağı bir düzenleme yapılacağı ifade edildi.

CHP lideri Özgür Özel de geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında bu görüşmenin haziran ayı içerisinde olmasını beklediğini aktarmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.