Erol Tosun, AK Parti ve CHP arasındaki görüşmeleri yorumladı

Anadolugazete.com.tr Yazarı ve 28. Dönem CHP Ankara Milletvekili Adayı Erol Tosun TRendMEDYA Youtube kanalında soruları yanıtladı.

Erol Tosun, AK Parti ve CHP arasındaki görüşmeleri yorumladı
Yayınlanma:

Naime Akbin’in sorularını cevaplayan Tosun, AK Parti ve CHP arasında genel başkanların bir araya gelerek siyasette normalleşme sürecinin başlamasını desteklemediğini aktardı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmiş dönemdeki siyasetine tepki gösterdi.

Erdoğan’ın Özgür Özel ile görüşmesiyle gündemi değiştirdiğini ve AK Partili belediyelerin borçları ve şatafatının konuşulmasının engellendiğini aktaran Tosun, 2 Mayıs tarihine verilen randevunun da 1 Mayıs’ı unutturmak için olduğunu belirtti.

“Umarım yanılırım” diyen Tosun sürecin samimiyetini görmek için Gezi Parkı Davasında suçsuz yere yatan kişilerin davasını takip etmek gerektiğini belirtti ve kamuda tasarrufun şu an için sözde kaldığını bildirdi.

Hiç değilse yumuşamanın hatırına Maarif modelini erteleyin, öğretmen atamasını 20 binden 60 bine çıkartın” diyen Tosun, yumuşama döneminden somut bir sonuç alınmasını beklemediğini ve iyi niyetli olan Özgür Özel’in bu konuda oyalandığını aktardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum