Gökçınar: Kırşehir en şanslı dönemini yaşıyor

Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yeniden Sincan Belediye Başkanı seçilen Murat Ercan’a makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Gökçınar: Kırşehir en şanslı dönemini yaşıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı temsilcilerini adına konuşan Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar, “Kırşehirli hemşehrilerinin almış oldukları bu büyük görevden dolayı duydukları memnuniyeti” ifade etti.

ÜST DÜZEY KATILIM

Gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Çiçekdağ Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Akçekent Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Ali Çetin, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Hüseyin Kayapınar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ata, Sincan Kırşehirliler Onursal Başkanı Yüksel Toklucu, AK Parti belediye meclis üyesi Özgür Elver, AK Parti belediye meclis üyesi Ruşen Menekşe, MHP belediye meclis üyesi Nahide Demiryürek, Yiğit Akü sahibi Mahmut Yiğit, federasyon ve vakıf yöneticim kurulu üyeleri katıldı.

murat-ercan-1.jpg

GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİNİZE İNANIYORUZ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası yeniden Sincan Belediye Başkanı seçilen Murat Ercan’a makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Kırşehirli hemşehrilerinin almış oldukları bu büyük görevlerden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Gökçınar, “Bizler federasyonumuz ve vakfımız olarak Kırşehirli hemşehrilerimizin bürokrasilerde almış olduğu görevden gurur duyuyoruz. Kırşehir en şanslı dönemini yaşıyor. Bu dönemde federasyonumuz ve vakfımız olarak her zaman sizin yanınızdayız. Rabbim başarılarını daim eylesin” şeklinde konuştu.

BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN

Gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde Kırşehirli hemşehrilerinin almış oldukları bu büyük görevlerden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Gökçınar, “Bizler federasyonumuz ve vakfımız olarak Kırşehirli hemşehrilerimizin bürokrasilerde almış olduğu görevlerden gurur duyuyoruz. Kırşehir en şanslı dönemini yaşıyor. Gerek Kırşehir’de gerekse burada çok başarılı isimlerimiz var. Bunlardan birisi de tabii ki sizsiniz. Seçim çalışmalarınız boyunca çok güzel çalışmalarınız oldu. Projelerinizi biliyoruz. Eminiz ki Sincan’ı daha da metropol bir hale getireceksiniz. Bu dönemde federasyonumuz ve vakfımız olarak her zaman sizin yanınızdayız. Rabbim başarılarını daim eylesin” şeklinde konuştu.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.