Gündemin bomba ismi Onur Erim kim? Onur Erim Meral Akşener'e ne dedi?

A Haber yayınında Meral Akşener hakkında söylediği sözler ile gündeme gelen Onur Erim, kimdir? Kaç Yaşındadır?

Gündemin bomba ismi Onur Erim kim? Onur Erim Meral Akşener'e ne dedi?
Yayınlanma:

1971 yılında İstanbul'da doğan Onur Erim, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Daha sonra lise ve üniversite eğitimini ABD'nin New Jersey kentinde sürdürdü ve burada Seton Hall Üniversitesi'nde ekonomi ve siyaset bilimi okudu.

Onur Erim, lisans eğitimini tamamladıktan sonra, Washington D.C.'deki School of Political Campaign Management ve Çin'in Pekin kentindeki University of International Business and Economics'te siyasi kampanya yönetimi ve uluslararası ticaret alanlarında eğitimine devam etti. Kariyerine 1992'de Beyaz Saray stajyeri olarak başlayan Onur Erim, daha sonra 1996'da Clinton-Gore Cumhurbaşkanlığı Kampanyası'nın etnik seçmenlere ulaşma çabalarında aktif olarak yer aldı. Finans sektöründe Ticari Krediler Genel Müdürlüğü de dahil olmak üzere çeşitli liderlik pozisyonlarında bulundu. Moneywell Bank'ta (ABD) ve Global Capital Finance (ABD) Genel Müdürü'nde. 2009 yılında Onur Erim, yerel seçimler öncesinde Melih Gökçek'in Kampanya Danışmanı olarak çalışmak üzere Türkiye'ye döndü. Seçimin ardından 6 yıl Belediye Başkanı Başdanışmanı olarak görev yaptı.

onurerim.jpg

ONUR ERİM, AKŞENER HAKKINDA NE DEDİ?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde HDP'nin CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verme kararının ele alındığı yayında sunucu Merve Türkay, "Meral Hanım 'Vallahi elim diyor' diyor. asla bir teröristin eline dokunmadı.' Sizce bu seçmeni inandırıcı buluyor mu?"

onur-erim-ne-dedi.jpg

Onur Erim, "Elinin teröriste fiziksel olarak değip değmediği çok önemli değil, başka bir şekilde olmuş olabilir, bilmiyorum" şeklinde yanıt verdi.

İlgili Haberler
 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.