Kulis bu haberle çalkalandı! Sinan Oğan için o bakanlık işaret ediliyor!

Kulis haberlerine göre Sinan Oğan'ın Afet Bakanlığı kurulması fikrinin Erdoğan tarafından kabul gördüğü ve seçilmesi halinde Oğan'ı bu bakanlığın başına getireceği konuşuluyor.

Kulis bu haberle çalkalandı! Sinan Oğan için o bakanlık işaret ediliyor!
Yayınlanma:

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı ile dikkatleri üzerine çekti.

Taraflar arasında herhangi bir pazarlık yapılmadığını belirtilmişti. Ancak, kulis haberlerine göre Oğan'ın Afet Bakanlığı kurulması fikrinin Erdoğan tarafından kabul gördüğü ve seçilmesi halinde Oğan'ı bu bakanlığın başına getireceği öne sürüldü.

SİNAN OĞAN AFET BAKANI MI OLACAK?

Kulislerde Oğan'ın Erdoğan'ın kazanması halinde kurulmasını istediği Afet Bakanlığı'nın başına getirileceği konuşuluyor.

ERDOĞAN AFET BAKANLIĞINA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında konuyla ilgili, "Sinan Bey ile aramızda bu tür bir pazarlık olmadı. Böyle bir talep kesinlikle söz konusu olmadığı gibi bütün mesele Afet Bakanlığı'nın kurulması gibi bir tespiti var. Biz de bir AFAD var ama bu bir bakanlık değil. Bunu bir bakanlık boyutuna çıkarmak gibi bir durum söz konusu. Bunlar üzerinde düşünülebilecek konular. Bunlar birer ilke olarak hep üzerinde durulabilir. Bu bir AFAD olarak değil de bir bakanlık olarak gündeme gelebilir." demişti.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.