Meral Akşener'den şaşırtan Babacan açıklaması!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda ekonominin başına kimin geçeceği açıkladı.

Meral Akşener'den şaşırtan Babacan açıklaması!
Yayınlanma:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Star TV ekranlarında gazeteci Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı, Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda ekonominin başına kimin geçeceği açıkladı.

Akşener, "Babacan bir bakan değil başkan yardımcısı. Bilge Yılmaz ise bakan olacak. Maliye Bakanlığı'nı CHP aldı, biz de ekonomiyi aldık. Bilge Yılmaz da ekonomi bakanımız olacak. Sayın Babacan ekonomi bakanı değil" dedi.

untitled-1-003.jpg

"BABACAN BAKAN DEĞİL"

Akşener, Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda ekonominin başına kimin geçeceği sorusuna şöyle yanıt verdi: "Sayın Babacan da ben de diğer arkadaşlarımız da, iki belediye başkanımız da Cumhurbaşkanı yardımcısıyız şu anda. Bu arada da Babacan da ben de birer partinin genel başkanlarıyız. 2. bakanlık söz konusuysa onu da CHP bünyesinden alacaklar. Babacan bir bakan değil başkan yardımcısı. Bilge Yılmaz ise bakan olacak. Maliye Bakanlığı'nı CHP aldı, biz de ekonomiyi aldık. Bilge Yılmaz da ekonomi bakanımız olacak. Sayın Babacan ekonomi bakanı değil."

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.