Sincan’da Murat Ercan’a tam destek

Sincan Kırşehirliler Derneği, Mucurlular Havalisi Derneği ve Yabanlılar Derneği Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun çatısı altında, Kırşehirli hemşerimiz Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan’a destek için bir araya geldiler.

Sincan’da Murat Ercan’a tam destek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Kırşehirliler Derneği, Mucurlular Havalisi Derneği ve Yabanlılar Derneği Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun çatısı altında, Kırşehirli hemşerimiz Sincan Belediye Başkan Adayı Murat Ercan’a destek için bir araya geldiler.

YOĞUN KATILIM

Programa AK Parti Grup Başkan Vekili Prof.Dr. Naci Bostancı, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Sincan Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Murat Ercan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Aslanargun, ASKİ Genel Müdürü Mahmut Emirdoğan, MEB Bakan Danışmanı Ekrem Toklucu .Beyaz Tv Moderotörü Latif Şimşek, Sincan Kırşehirliler Derneği Onursal Başkanı Yüksel Toklucu ve Başkan Necati Kopar,  Sincan Kırşehirliler Derneği Onursal Başkanı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Kayapınar, Mucur Havalisi Dernek Başkanı Ramazan Baltacı, Ankara Yabanlılar Dernek Başkanı Adem Öztürk,  Kırşehirli Eğitimciler Vakfı Prof. Dr. Recep Kılıç, Boztepeliler Dernek Başkanı H.İbrahim Aydoğan, Asmakaradan Derneği Başkanı Salih Yıldız katılım sağladı.

img_1123-001.jpg

MURAT BAŞKANA SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

Sincanda yaşayan yaklaşık 500 Kırşehirlinin buluşmasına sahne olan Sincan Belediye Başkan adayı Murat Ercan’a destek programı Sincan Kırşehirliler Derneği Onursal Başkanı Yüksel Toklucu’nun kısa konuşmasının ardından Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar’ın konuşması ile devam etti. Gökçınar konuşmasında, “Kırşehirli hemşehrilerimizin almış olduğu görevler bizim için çok önemli. Önceden atanmış olan Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan bu dönem 15 ay boyunca yaptığı çalışmalar sonucu tekrardan AK Parti tarafından belediye başkan adayı gösterildi. Bu bizim için oldukça önemli. Yerel yönetimlerde daha önce bizi temsil edecek adayımız yoktu. Ama şuan şans bizden yana bu yüzden Ankara’da yaşayan 300.000 Kırşehirli olarak hemşehrilerimize sahip çıkmamız gerekiyor.” Şeklinde konuştu.

img_1128-001.jpg

 

YÜK OLACAK DEĞİL, YÜKÜMÜZÜ ALACAK İNSANLAR LAZIM

Gökçınar’ın konuşmasının ardından kısa bir konuşma yapan AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun’da bir konuşma yaptı. Arslanargun konuşmasında “Bugün burada toplanmamızın sebebi belli. Sincan Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Belediye Başkan adayımız olan Murat Ercan Başkanımıza destek için bir aradayız. 1 Ocak günü Cumhurbaşkanımızın katkıları ile tekrar aday gösterilmesi bizleri çok mutlu etti. Çünkü bize yük olacak insan değil, yükümüzü alacak insanlar lazım.Bizler de her zaman Murat Başkanımızın yanında olacağız” dedi.

img_1156.jpg

SİZLERİN DESTEĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ

İlçe Başkanı Soner Arslanargun’dan sonra kısa bir konuşma yapan Sincan Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Murat Ercan’da konuşma yaptı. Ercan konuşmasında “Bugün buraya hepiniz bana olan desteğinizi göstermek için geldiniz. Allah hepinizden razı olsun. Çalışmalarımıza sizlerin desteği ile devcam edeceğiz. Kırşehirli hemşeriniz olarak sizlere kapım her zaman açık. Biz hizmetlerimiz ile ön plana çıkmak istiyoruz. Yaklaşık 15 aydır bu görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışıyoruz. Çok güzel bir ekibimiz var. Bundan sonrada seçildik deyip çalışmalarımıza ara vermeyeceğiz daha da çok çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

ercan.jpg

BRİLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Sincan Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Murat Ercan’ın konuşmalarının ardından konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Naci Bostancı, “Kırşehirliler kültürleri ile herkese örnek olacak bir ilimiz. Kültür kokan ilimizin evlatlarını böylesine güzel görevlerde gelmek bizler için çok gurur verici. Buram buram tarih kokan şehrin çocukları gelenek ve göreneklerini bilerek çalışmalarını devam ettireceklerdir. Cacabey’i, Ahi Evran-ı Veli’yi, Hacı Bektaş’ı, Dadaloğlu’nu, Neşet Ertaş’ı gelecek kuşaklarına aktaracaklardır. İnşallah Murat kardeşimde bu millete hizmet edecektir. Türkiye’de son dönemlerde oldukça sıkıntılı zamanlar yaşadık ama şuan bunlara cevap vermenin tam zamanı. Sizlerde bugün burada hemşehrinize destek için buradasınız. Ne mutlu ki birlikteliğiniz ve birliğiniz örnek olacak seviyede” dedi.

naci.jpg

ÇALIŞMALAR TEK KİŞİYLE OLMAZ

Başkanvekili Bostancı’nın konuşmasının ardından kapanış konuşmasını yapan AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan’da bir konuşma yaptı. Turan konuşmasında ‘ Bugün burada hemşehrim Murat Ercan’a destek için bir aradayız. Yaklaşık 15 ay önce mevcut belediye başkanımız Mustafa Tuna’nın Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı olamsının ardından Sincan belediye meclis üyelerinin oylarını alarak Sincan Belediye Başkanı olarak göreve başlayan hemşehrimiz Murat Ercan göreve geldiği günden bu yana Sincanlılar tarafından da oldukça benimsenmiştir. Bugünde atanmış bir belediye başkanı Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahında büyük bir oy farkıyla seçişmiş bir belediye başkanı olarak çalışmalarına devam edecek. Ama çalışmalarını tam anlamıyla yürütebilmesi için Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan Mehmet Özhaseki’ye de desteklerimizi göstermemiz gerekmektedir. Sizde biliyorsunuz tek kişiyle çalışma olmaz. Bu yüzden Murat Başkana verdiğiniz desteği Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Bey’e de göstermeniz gerekmektedir. Biz çalışmalarımızda her zaman sizlerin isteklerini de göz önünde tutmaya çalışıyoruz. Sizleri temsil ettiğimizi bilerek elimizden gelen çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

img_1146-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.