Ümit Dikbayır konuştu: "Rezil olacaklar"

İYİ Parti'de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, yaptığı açıklamada "Hepsini rezil edeceğim, savcılığa gideceğim." sözleriyle 'hodri meydan' dedi.

Ümit Dikbayır konuştu: "Rezil olacaklar"
Yayınlanma:

Art arda gelen istifalarla sarsılan İYİ Parti'de 132 milyon krizi derinleştikçe sular durulmuyor. Sözcü gazetesine konuşan İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, TBMM'deki makamında yaptığı açıklamada "Savcılığa gideceğim. Hepsini rezil edeceğim!" sözleriyle meydan okudu.

İYİ Parti'den istifa etmeyi düşündüğünü ama yaşananlardan sonra sonuna kadar mücadele etme kararı aldığını belirten Ümit Dikbayır, "Açıkçası 5-10 gün sonra partimizden istifa etmeyi düşünüyordum. Bağımsız kalacaktım. Ama iş madem bu hale getirildi, ben de sonuna kadar mücadele edeceğim. Yani yazık ediliyor. O kadar çok arayan var ki partili partisiz. Yazık ediyorlar partiye. Onun altında bazı parti yetkililerimizin çok utanacağı bir şey var. Ben onu anlattığım zaman rezil, kepaze olacaklar." sözleriyle tartışmanın dozunu arttırdı.

Sosyal medya hesabından da videolu açıklamayı paylaşan Dikbayır, ağır sözlerle İYİ Parti'yi hedef aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.