Yeniden Refah'ta istifalar devam ediyor

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) yüzde 35,33 oy alarak Sivas'ın Yıldız Beldesi Belediye Başkanı seçilen Ali Aydemir, belediye meclis üyeleriyle birlikte partisinden istifa ettiğini duyurdu. Aydemir, istifasını kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile paylaştı.

Yeniden Refah'ta istifalar devam ediyor
Yayınlanma:

Yeniden Refah Partisi’nden yüzde 35,33 oyla Yıldız Beldesi Belediye Başkanı seçilen Ali Aydemir, kısa bir süre önce belediye meclis üyeleriyle birlikte partiden istifa etme kararı aldı. Aydemir’in bu kararı, YRP ile olan bağlarını sonlandırması anlamına gelirken, belediye başkanlığı görevine bağımsız olarak devam edeceğini açıkladı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURU

Ali Aydemir, istifasını kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesaj ile duyurdu. Açıklamasında, bu kararı en ince ayrıntısına kadar düşündüklerini vurgulayan Aydemir, YRP’den ayrılma gerekçesi hakkında net bir bilgi vermese de, bağımsız olarak hizmet vermeye devam edeceğini belirtti(KARAR)

AYDEMİR'İN AÇIKLAMASI

Aydemir, sosyal medya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkanı olarak şahsım ve belediye meclis üyelerim de olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayız. Belediyemize bağımsız olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

ali-aydemir-1.jpg

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.