Ankara kulüpleri seferberlik başlattı

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için Ankaragücü ve Gençlerbirliği Spor Kulüpleri topladıkları malzemeleri deprem bölgesine gönderdi.

Ankara kulüpleri seferberlik başlattı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Pazartesi sabahı 10 ilimizde meydana gelen ve Türkiye’yi yasa boğan ve büyük yıkıma neden deprem felaketinin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Ankara’nın iki güzide kulübü MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği Spor Kulüpleri de depreme duyarsız kalmadı. Her iki kulübümüz başlattıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında topladıkları yardımları depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor.

İKİNCİ TIR YOLA ÇIKTI

MKE Ankaragücü Kulübünün, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyasında ikinci tır yola çıktı. Sarı lacivertli kulüp Tandoğan Tesisleri'nde toplanan yardım malzemelerinin olduğu ilk tırı dün gece yola çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yardım eden herkese teşekkür ediyor, kampanyamızın durmaksızın devam edeceğini hatırlatıyoruz” denildi. Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca da tesislere gelerek devam eden yardım çalışmalarını inceledi ve ikinci tırı yolcu etti. Öte yandan sarı lacivertli futbolcular Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Atakan Çankaya ve Ghayas Zahid, kulübün sosyal medyası hesabından yardım kampanyasına destek olmaları için Ankaralılara çağrıda bulundu.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN MALZEME YARDIMI

Gençlerbirliği Kulübü, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım malzemesi topladı. Kırmızı-siyahlı kulüpten "Gönlümüz sizinle" başlığıyla yapılan açıklamada, "Ülkemizi yasa boğan deprem sonrası Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak Kulüpler Birliği ve AFAD vasıtasıyla depremzedelere maddi yardımda bulunulurken, sosyal medyada örgütlenerek tek yürek olan taraftarlarımız da dernek binalarında yardım malzemelerini topladı. Taraftarlarımızın organizasyonuyla hazırlanan ihtiyaç malzemeleri; altyapı antrenörlerimiz, kulüp personelimiz, altyapı oyuncularımız ve taraftarlarımızın yardımıyla deprem bölgesine gönderilmek üzere kamyonlara yüklendi” denildi.

YARDIMLARI KABUL EDİLİYOR

Her iki kulübün yetkilileri yardım kampanyasının devam ettiğini belirterek Ankaralı vatandaşların yapacakları yardımları kulüp binalarına getirmeleri ve yetkililere teslim ederek destek vermelerini istedi. Her iki kulübümüzün sosyal tesisleri de depremzede vatandaşlara yardım amaçlı yapılacak yardımları kabul etmeye devam edecek. Yola çıkan tırların deprem bölgelerine gitmesinin ardından yeni yardım tırlarının da birkaç gün içinde yola çıkması planlanıyor.

Kaynak:Bülten

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.