Ankaragücü-Adana Demirspor ilk 11'i belli oldu!

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında oynanacak Adana Demirspor maçı öncesi hazırlıklarını basına açık antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi basına konuşan Tolunay Kafkas, Adana Demirspor maçı ilk 11'ini açıkladı.

Ankaragücü-Adana Demirspor ilk 11'i belli oldu!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Tolunay Kafkas, yarın oynayacakları Adana Demirspor karşılaşmasının ilk 11'ini açıkladı ve rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkacaklarını duyurdu. Sarı-lacivertli takımın kiralık futbolcuları olan Gökhan Akkan, Hanousek, Kitsiou, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç ve Sowe'a izin verildiğini ve Zahid'in rahatsız olduğunu belirten Kafkas, yedek oyuncuların forma giyebileceğini ifade etti.
kafkas-001.jpg

Rotasyonlu bir kadro

Tolunay Kafkas'ın bu hamlesiyle, oyuncuların dinlendirilmesi ve farklı bir kadro denemesi yapılması hedefleniyor. Adana Demirspor karşılaşması öncesinde Fenerbahçe'nin rotasyonlu kadrosuyla nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük bir merakla bekleniyor. Maç sonucunun, Kafkas'ın kadro tercihlerine bağlı olarak nasıl şekilleneceği ise futbolseverler tarafından heyecanla takip edilecek.

ANKARAGÜCÜ-ADANA DEMİRSPOR MAÇININ İLK 11:

Doğukan Kaya, Fıratcan Üzüm, Radakovic, Malcuit, Arda Kızıldağ, Hasan Ali Kaldırım, Dokanovic, Diack, Gökhan Töre, Beridze, Chatzigiovanis.

tore.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.