Ankaragücü'nde kaptan Garry Rodrigues ile yollar ayrıldı: Tecrübeli futbolcu Sivasspor'la anlaştı

33 yaşındaki kanat oyuncusu Garry Rodrigues, MKE Ankaragücü ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti ve yeni adresi Sivasspor oldu. Tecrübeli futbolcu, Sivasspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak kariyerine Spor Toto Süper Lig’de devam etme kararı aldı.

Ankaragücü'nde kaptan Garry Rodrigues ile yollar ayrıldı: Tecrübeli futbolcu Sivasspor'la anlaştı
Yayınlanma:

Futbol hayatına Rotterdam'da başlayan Yeşil Burun Adaları kökenli Rodrigues, Spartaan altyapısında yetiştikten sonra Feyenoord, Real SC, Rostocker, Boshuizen, ADO Den Haag, FC Dordrecht, Levski Sofia, Elche CF, PAOK ve Al-Ittihad gibi kulüplerde forma giydi. Türkiye’de ise Galatasaray, Fenerbahçe ve son olarak Ankaragücü'nde oynayan Rodrigues, Süper Lig’in deneyimli oyuncularından biri haline gelmişti.

384 maçlık profesyonel kariyerinde 77 gol atan ve 73 asist yapan Rodrigues, Sivasspor’un hücum hattına önemli katkılar yapması beklenen bir transfer olarak dikkat çekiyor.

Geçen sezon küme düşen Ankaragücü, Garry Rodrigues'in TFF 1.Lig'de takımla devam edeceği ve Rodrigues'in kaptan olduğu açıklanmıştı. Garry Rodrigues bu sezon TFF 1.Lig'de Ankaragücü'nün 4 maçında da 90 dakika sahada kalmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.