Galatasaray'dan ayrılan şov yapıyor

Galatasaray'da isteneni veremeyen ya da beğenilmediği için gönderilen isimler yeni takımlarında parlıyor.

Galatasaray'dan ayrılan şov yapıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Galatasaray son iki yılda birçok yıldızı İstanbul'a getirdi ancak çoğundan beklediği hayal ettiği verimi alamadı. Yolların mecburen ayrıldığı isimler moral bozukluğu ile gittikleri yerlerde adeta yeniden doğdular.

İlk akla gelen isim şüphesiz henüz Benfica ile maça çıkmadan milli takımda hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu oldu. Kerem son günlerde mutsuz isimlerdendi. Hatta kaptanlığı elinden gitsin diye alınmıştı. Kerem, Florya'dan çıkar çıkmaz harika bir performans sergiledi.

Zorla gönderilen isimlerden Tete de farklı değil. Panathinaikos'a gönderilen Brezilyalı oyuncu 8 maçta attığı 3 golle taraftarın sevgilisi oldu. Avrupa kupalarında da gol kaydeden oyuncu Panathinaikos'un bu yaz yaptığı iyi transferlerden görülüyor.

6 aylık performansı sonrası yolların ayrıldığı Köhn ilk maçında asist yaparken, kiloları nedeniyle oynamadığı söylenen Ndombele, fit fiziğiyle Fransa Ligue 1'de haftanın takımına layık görüldü.

Galatasaraylı taraftarlar ise üst üste yaşadıkları bu şaşkınlığı Okan Buruk'un "insan yönetimindeki" hatalara bağlıyor. Yeni yıldızlara da aynısı yapılmaması için Galatasaray taraftarı hem yönetimi hem Okan Buruk'u uyarmaya başladı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.