Gençlerbirliği Çorum'da 3 puan bıraktı

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Ahlatcı Çorum FK, Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti.

Gençlerbirliği Çorum'da 3 puan bıraktı
Yayınlanma:

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, karşılaşmayı değerlendirdi.

aa-20241026-36020219-36020218-corum-fkgenclerbirligi-macinin-ardindan.jpg

SERKAN ÖZBALTA: "İLK YARI BENİ MUTLU ETTİ"

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, ilk yarıda takımının ne yaptığını bilen bir oyun sergilediğini belirterek, "Bu beni mutlu etti. Haftanın başından itibaren futbolcularla, Çorum'un taraftarın artık galibiyet görmek istediği üzerine görüşmeler yaptık. Bugün galip gelerek sözümün arkasında durabildiğim için mutluyum." dedi. Özbalta, bu sezon her takımın birbirini yenebileceği bir ligde mücadele ettiklerini vurgulayarak, oyuncularının maça stresli başladığını söyledi. İlk yarıda her iki tarafın da net gol pozisyonları bulduğunu belirten Özbalta, "Dengeli bir karşılaşma oldu. Galibiyetle oyuncularımız rahatladı ve bundan sonraki maçlarda ivme kazanmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

aa-20241026-36020219-36020217-corum-fkgenclerbirligi-macinin-ardindan.jpg

RECEP KARATEPE: "KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Recep Karatepe, çok sayıda gol fırsatı yakalamalarına rağmen galip gelemediklerini ifade etti. İlk yarıda net pozisyonlar bulduklarını ancak sonuç alamadıklarını belirten Karatepe, "İkinci yarıda da kaçırdığımız fırsatlar var. Bir konsantrasyon eksikliğinde, tesadüfen bir top oyuncunun göğsüne çarpıp gol oldu. Oyunu çevirmek için mücadele ettik ama istediğimiz sonucu alamadık." dedi. Gol pozisyonlarını üretmelerine rağmen bunları skora yansıtamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren Karatepe, "Bundan sonraki maçlarda daha fazla pozisyon üretip bunları skora yansıtmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.