Mehmet Akif Üstündağ yeniden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı!

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) 6. Olağan Genel Kurulu, Ankara’da gerçekleşti. Mevcut Başkan Mehmet Akif Üstündağ ve Gökhan Dinçer'in yarıştığı seçimlerde kazanan Mehmet Akif Üstündağ oldu.

Mehmet Akif Üstündağ yeniden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı!
Yayınlanma:

Türkiye Voleybol Federasyonu başkanlık seçimleri tartışmaların odağında sandığa gitti. Tamamlanan seçimlerin ardından Mehmet Akif Üstündağ 121 oy Gökhan Dinçer 95 oy aldı.

Oylamanın ardından Mehmet Akif Üstündağ yeniden Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF) 6. Olağan Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi. Crowne Plaza Ankara'da düzenlenen genel kurulda, 238 delegeden 188'inin katılımıyla çoğunluk sağlanarak seçim heyecanı yaşandı. Mevcut başkan Mehmet Akif Üstündağ ile Gökhan Dinçer'in başkanlık için yarıştığı bu kritik seçimde, Abdi Serdar Üstünsalih oy birliğiyle divan kurulu başkanlığına seçildi.

121 delegenin oyunu alan Mehmet Akif Üstündağ, yeniden Türkiye Voleybol Federasyonu başkanı olarak güven tazeledi. Rakibi Gökhan Dinçer ise 95 oy aldı. Üstündağ'ın yeniden başkan seçilmesi, Türk voleybol camiasında sürdürülebilir başarı hedeflerine yönelik istikrarın korunması olarak değerlendirildi.

Mehmet Akif Üstündağ, göreve geldiği günden bu yana Türkiye voleyboluna yaptığı katkılarla dikkat çekerken, yeni dönemde de Türk voleybolunun uluslararası alanda başarılarını artırmak için çalışmalara devam edeceğini belirtti. Genel kurul sonrası yaptığı konuşmada, Türk voleybolunun yükselişini sürdürecek projeleri hayata geçireceklerini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.