Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: Hedefimiz Play-Off'u garantilemek

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, Trendyol 1. Lig'deki hedeflerinin sezonu play-off içinde tamamlamak olduğunu vurguladı.

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu: Hedefimiz Play-Off'u garantilemek
Yayınlanma:

Ankara Keçiörengücü Başkanı Tahiroğlu, takımın gelişimi, yeni transferler ve teknik direktör Ersan Parlatan ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"YENİ BİR TAKIM KURDUK"

Yenimahalle'deki yeni tesislerinde açıklamalarda bulunan Tahiroğlu, takımın bu sezon 17 yeni transferle büyük ölçüde yenilendiğini söyledi. Sezon başından bu yana oynadıkları maçlarda iyi performans sergilediklerini belirterek, “8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 1 yenilgi aldık. Her maçta öne geçen bir ekip olarak, bazı talihsizliklerle puan kayıpları yaşadık, ancak genel anlamda takımımızdan ve transferlerimizden memnunuz" dedi.

Başkanımız Sedat Tahiroğlu'ndan AA'ya Açıklamalar

"PLAY-OFF HEDEFİMİZ DEVAM EDİYOR"

Tahiroğlu, Ankara Keçiörengücü’nün sezon sonunda play-off'ta yer almayı hedeflediğini vurgularken, başkent takımları arasında rekabetin kendilerini motive ettiğini belirtti. "Ankara takımlarının Süper Lig’de yer alması Ankara futbolu için çok önemli. MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği gibi köklü takımlarla birlikte Ankara Keçiörengücü’nün de Süper Lig'de olması hepimizin arzusu" diye konuştu.

"TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ TECRÜBELİ VE KARAKTERLİ"

Teknik direktör Ersan Parlatan’ın Almanya'da edindiği deneyimlere dikkat çeken Tahiroğlu, “Hocamız Alman ekolünde yetişmiş, karakterli ve tecrübeli bir hoca. Takıma çok iyi uyum sağladı. Ersan Parlatan’la uzun vadeli bir başarı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Parlatan’ın daha önce Bandırmaspor’da görev yaptığını hatırlatan Tahiroğlu, takımın hem teknik ekibe hem de yeni oyunculara olan güveninin tam olduğunu söyledi.

"GENÇ YETENEKLERİ KAZANDIRMAYI AMAÇLIYORUZ"

Genç futbolcuları büyük takımlara kazandırma hedeflerinin de sürdüğünü belirten Tahiroğlu, altyapıya yönelik yatırımların önemine vurgu yaptı. "Takımda 2000, 2002, 2003 ve 2004 doğumlu genç futbolcularımız var. Bu oyuncuları hem kendi takımımıza kazandırmak hem de başka takımlara transfer ederek Türk futboluna katkıda bulunmayı planlıyoruz" dedi.

"ALTYAPIYA YATIRIM YAPIYORUZ"

Futbol okullarında yaklaşık 800 genç futbolcunun eğitim aldığını söyleyen Tahiroğlu, toplamda 1000’in üzerinde altyapı oyuncusuna sahip olduklarını belirtti. "Altyapımızın gelişimi için yeni tesisler yaptık ve uzun vadede bu yatırımların sonuçlarını alacağız" dedi.

"ESENLER EROKSPOR MAÇINA GALİBİYET İÇİN GİDİYORUZ"

21 Ekim Pazartesi günü Esenler Erokspor ile oynayacakları maç için de değerlendirmede bulunan Tahiroğlu, “Esenler son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Ancak biz galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağız” dedi.

Son olarak, UEFA Uluslar B Ligi'nde İzlanda'yı 4-2 yenen A Milli Futbol Takımı’nı tebrik eden Tahiroğlu, eski oyuncuları Barış Alper Yılmaz’ın sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığını ancak tüm milli oyuncuların büyük bir başarı elde ettiğini söyledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.