Osman Zeki Korkmaz'dan tuhaf Halil Umut Meler açıklaması

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Kocaelispor'a 3-0 mağlup oldukları maç sonrası VAR hakemi Halil Umut Meler'in golü iptal etmesine sert tepki gösterdi.

Osman Zeki Korkmaz'dan tuhaf Halil Umut Meler açıklaması
Yayınlanma:

Korkmaz, "Burası sesi çok çıkanın, kalabalık olanın haklı olduğu bir yer değil. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada hukuk, nizam, kurallar var. Halil Umut Meler bu pozisyona neden karıştı? Kendini bir denetlemeli," ifadelerini kullandı.

Maçın değerlendirmesini yaparken, Kocaelispor'un maça daha istekli başladığını belirten Korkmaz, "Biz çok basit pas hataları yaptık. Golü attılar ve öne geçtiler," dedi. Ayrıca, Kocaelispor'un zaman geçirmesinden şikayet ettiklerini ancak aynı şeyi yapmamaları gerektiğini vurguladı.

VAR tarafından iptal edilen Diarra'nın golü hakkında konuşan Korkmaz, "Bu hafta içi VAR semineri verildi. 3 saniyeden fazla süren aşırı çekmelerde VAR karışıyor. Diarra’nın eli, Ahmet Oğuz’un göğsünde. Kim başlıyor faulle, golü kim yiyor?" diyerek, hakemin kararına itiraz etti. Korkmaz, Kocaelispor'un Süper Lig'de olmayı hak ettiğini belirterek, "Bugün hak eden taraf Kocaelispor’du," dedi.

Son olarak, Kocaelispor camiasının Süper Lig'i hak ettiğini ifade eden Korkmaz, "Kocaelispor, kazanan oyunculardan kurulu, sahaya yansıttıkları şampiyonluk takımı duruşuydu," diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.