Şampiyonluk geldi yeni hedef transfer! İlk aday kim

Spor Toto Süper Lig'de 23. kez şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandı. Bu transfer için rakipler oldukça çetin ve fazla

Şampiyonluk geldi yeni hedef transfer! İlk aday kim
Yayınlanma:

Spor Toto Süper Lig'de 23. kez şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandı.

2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray Nef Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 yendiği maçın ardından düzenlenen etkinlikte taraftarlarla, şampiyonluk kupasına kavuşmuştu.

YENİ HEDEF TRANSFER

Gelecek sezon için kolları sıvayan yönetim transferde yıldız isimleri kadroya katmak için görüşmelerini gerçekleştiriyor.

Şampiyonluk kupasını aldıktan sonra gelecek sezon hazırlıklarına ara vermeden başlayan yönetim, Premier Lige veda eden Leicester City'den ayrılacağı açıklanan Youri Tielemans'ı gündemine almıştı.

Youri Tielemans'ın transferi için yoğun mesai harcayan Galatasaray, Belçikalı oyuncuya imza attırmak istiyor. Kongo asıllı Belçikalı oyuncu ile ilk görüşmesini yapan yönetim oyuncunun taleplerini fazla bulmuştu. Sarı kırmızılı yönetim Belçikalı oyuncu ile yeniden masaya oturacak.

Belçikalı yıldız oyuncu bu sezon oynadığı 37 maçta, 4 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Kongo asıllı Belçikalı yıldızın transferiyle ilgili şok bir gelişme yaşandı.

11 takım onu istiyor. Leicester Mercury'de yer alan habere göre; Galatasaray dışında Aston Villa, Newcastle United, Roma, Arsenal, Liverpool, Brighton, Borussia Dortmund, Burnley, Tottenham, Milan ve Juventus'un Youri Tielemans ile ilgilendiği belirtildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.