Türkiye Petank 1. Ligi sona erdi

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen 2021-2022 Türkiye Petank 1. Ligi Kahramankazan'da yapılan maçların ardından tamamlandı.

Türkiye Petank 1. Ligi sona erdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen 2021-2022 Türkiye Petank 1. Ligi Kahramankazan'da yapılan maçların ardından tamamlandı. Tüm ülkede birden yükselmeye başlayan sıcaklara denk gelen müsabakalarda, sporcuların etkilenmemesi adına maç araları uzun tutularak dinlenmeleri için ekstra özen gösterildi. Büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan mücadeleler sonunda dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.

petank-41.jpg

Üst sıradaki takımların kıran kırana mücadelesine sahne olan müsabakalarda, son maçlar bittikten sonra sıralamalar belli oldu. Şampiyonluk için mücadele eden takımlarımız Ankara Büyükşehir Spor Kulübü ile İzmir Akar Genlik ve Spor Kulübü son maçın son müsabakası sonucuna göre ikili averajla şampiyonluklarını belirlediler ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, İzmir Akar Gençlik ve Spor Kulübü’nü geçerek Şampiyonluk ipini göğüsledi. Aynı şekilde üçüncü olan takım da ikili averajla belirlenebildi ve Mersin Toroslar Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü olurken, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ise ligi dördüncü olarak tamamladı.

Kaynak:Bülten

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.