Çantacılar, Çantacılar Sokağı’nın yenilenmesini talep ediyor

Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Uzun, “Çantacılar Sokağı Ulus’un kalbi. Sokağın tekrardan yenilenmesi gerekiyor. Sokağa asfalt atılmalı. Kaldırımlar bozuk. Tekrardan yapılmalı. Sokak tekrardan elden geçmeli.” dedi.

Çantacılar, Çantacılar Sokağı’nın yenilenmesini talep ediyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Başkent Ankara’nın birçok ilçesinde kaldırımlar kötü durumda. Altındağ ilçesine bağlı Ulus semtinde de durumlar iç açıcı değil. Ulus’ta ticaret ve turizmin birlikte canlılığının arttığı Çantacılar Sokak’ta kaldırımlar bozuk, vatandaş sokakta yürümekte zorlanıyor. Ayrıca Çantacılar Sokağı taşlarla döşeli. Ankara Çantacılar Sokağı esnafı, yetkililerden sokağın yenilenmesini talep ediyor.

whatsapp-image-2023-12-29-at-21-21-30-001.png

SOKAĞA ASFALT ATILMALI!

Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Uzun, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “Çantacılar Sokağı Ulus’un kalbi. Sokağın tekrardan yenilenmesi gerekiyor. Sokağa asfalt atılmalı. Kaldırımlar bozuk. Tekrardan yapılmalı. Sokak tekrardan elden geçmeli.” dedi.

whatsapp-image-2023-12-29-at-21-21-22-001.png

ÇANTACILAR SOKAĞI TEKRARDAN YENİLENMELİ!

Hüseyin Uzun, sokakta çanta imalatçılarının ve perakende çanta esnafın bulunduğunu belirterek, “Sokak kötü durumda. Buraya Türkiye'nin her yerinden imalatçı geliyor. Ulus çok merkezi olmasına rağmen bazı sokakları kötü durumda. Çantacılar Sokağı da bir an evvel yenilenmeli." diye konuştu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum