Murat Türkyılmaz kimdir? Murat Türkyılmaz mesleği ne? Murat Türkyılmaz kaç yaşında?

AK Parti'nin İBB Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, seçim sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görevden alınacağını ima etti. Peki, Murat Türkyılmaz kimdir? Murat Türkyılmaz mesleği ne?

Murat Türkyılmaz kimdir? Murat Türkyılmaz mesleği ne? Murat Türkyılmaz kaç yaşında?
Yayınlanma:

MURAT TÜRKYILMAZ KİMDİR?

1978 yılında İzmir'de doğan Murat Türkyılmaz, ilk, orta ve lise eğitimini Manisa'nın Salihli ilçesinde tamamladı. 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra serbest avukatlık yapmaya başladı. Daha sonra 2003 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Ticaret Hukuku ve Avrupa Birliği alanında, 2011 yılında ise Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı. Yabancı dil eğitimi için bir süre İngiltere'nin Oxford şehrinde bulundu.

screenshot-2-001.jpg

MURAT TÜRKYILMAZ KARİYERİ

Murat Türkyılmaz, 2009 yılından beri Pendik ve İBB Meclis üyesi olarak görev yapmaktadır. Halen Pendik Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği ve Başkan Danışmanlığı görevlerini sürdürmektedir. Aynı zamanda Etnospor Konfederasyonu, Zümrüt Vakfı, Manisalılar Vakfı, İnsan ve İrfan Vakfı ve Teknosports Tenis Kulübü Derneği gibi birçok sivil toplum kuruluşunda sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenmektedir.

Murat Türkyılmaz'ın "Cumhurbaşkanlığı Sistemi" adında yayımlanmış bir kitabı bulunmaktadır. Ayrıca Marka Hukuk Bürosu'nu kurmuş ve bu büroda avukatlık yapmaktadır. Arabuluculuk, Marka ve Patent Vekilliği unvanlarına da sahiptir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.