Şeyma Subaşı’ndan gündeme bomba gibi düşen bekarlığa veda partisi! Görüntüler olay oldu

Şeyma Subaşı’ndan gündeme bomba gibi düşen bekarlığa veda partisi olay oldu. İşte olay yaratan o kareler…

Şeyma Subaşı’ndan gündeme bomba gibi düşen bekarlığa veda partisi! Görüntüler olay oldu
Yayınlanma:

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenme kararı aldı ve 5 Mayıs'ta Marekeş'te düzenlenecek düğünle birbirlerine bağlanacaklar. Şeyma Subaşı, bu mutlu haberi kutlamak için yakın arkadaşlarını bekarlığa veda partisine davet etti. Parti, 90'lar temasıyla Turks ve Caicos Adaları'ndaki Amanyara'da gerçekleşti. Şeyma Subaşı, ışıltılı bir uzun elbise giydi ve saçlarını kabarık kıvırcık bir şekilde yaptırdı. Parti boyunca arkadaşlarıyla eğlenen Şeyma Subaşı, gecenin fotoğraflarını takipçileriyle Instagram hesabından paylaştı.

ABLASI DÜĞÜNÜNDE OLMAYACAK

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından ablasının düğününe katılmayacağını belirtereş, , "Tüm dünya bu düğünü konuşacak" dediği nikahını da 15 kişiyi davet etti. Özür ruhlu insanların davet edildiğini söyleyen Subaşı, ablası Kübra Açıl'ın düğününe gelmeyeceğini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, "Ablamı davet ettim ama bahane sunarak gelmeyeceğini söyledi" dedi.

İşte o görüntüler...

dugunu-icin-gun-sayan-seyma-subasi-bekarliga-15842696-7912-m.jpgdugunu-icin-gun-sayan-seyma-subasi-bekarliga-15842696-8752-m.jpgdugunu-icin-gun-sayan-seyma-subasi-bekarliga-15842696-6737-m.jpgdugunu-icin-gun-sayan-seyma-subasi-bekarliga-15842696-5512-m.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.