Uzman isim uyardı: Su arıtma cihazı seçerken kaliteye dikkat!

Su arıtma cihazları konusunda yapılan tüketici bilinçlendirme çalışmaları hızla devam ediyor. Peki, su arıtma cihazı seçerken nelere dikkat edilmeli? Cevabı haberimizde.

Uzman isim uyardı: Su arıtma cihazı seçerken kaliteye dikkat!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Damacana su fiyatlarındaki artışın ardından temiz içme suyuna ulaşmak isteyen vatandaşlar, su arıtma cihazlarını araştırmaya başladı. Kaliteli bir ürün seçerken markanın tescilli olup olmadığına bakılması gerektiğini belirten su arıtma cihaz satıcısı Şerif Görür, TSE ve ISO gibi kalite belgelerinin bulunup bulunmadığını kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.

Bir firmanın geçmişine ve sunduğu teknik servis kalitesinin önemli olduğuna vurgu yapan Şerif Görür, müşteri memnuniyetine önem verdiklerini bildirdi. Teknik servis alt yapısının olmaması durumunda ise ürün ne kadar kaliteli olursa olsun tercih edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

aritmaustasi.jpg

“MARKALI OLAN CİHAZLAR TERCİH EDİLMELİ”

Su arıtma cihazlarında filtre değişimi ve sistem takibine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Görür, herhangi bir sorun yaşandığında müşterinin hızlı bir şekilde cevap alabileceği bir ekibin olması gerektiğini söyledi. Ayrıca Görür, tüketicilere, TSE ve ISO belgelerine sahip, markalı olan cihazları tercih etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

İDEAL SU ARITMA CİHAZI NASIL OLMALI?

Ürünün kalitesi hakkında konuşan Görür, şu ifadelere yer verdi: “Ürün kalitesini artırmak için son teknolojiyle donatılmış ve dünya standartlarında üretilmiş ürünler tercih edilmeli. Ayrıca ağır metaller gibi zararlı maddeleri suyun içinden ayıklayabilen ve bu sayede sağlıklı su elde edilmesine imkân tanıyan makinelerin, dış yapısı çelik ve iç yapısı seramik kaplı depolarla suyun koku yapmasının önüne geçiyor.”

aritmacihazi.jpg

HEM EKONOMİK HEM SAĞLIKLI

Su arıtma cihazının ev için oldukça ekonomik ve sağlığa katkısının olacağını söyleyerek, “Su arıtma cihazının kullanım sonucunda suyun pH seviyesi iyileşiyor. Böylelikle tüketiciye sağlıklı ve lezzetli su içirmiş oluyoruz. Cihazların zararlı kimyasalları ve kiri sıfıra indirgeyerek tamamen temiz su içilebiliyor. Bu nedenle herkesin evinde su arıtma cihazı bulundurmasını tavsiye ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Son olarak cihaz fiyatları hakkında bilgi veren Görür, en düşük cihazın 7 bin 500 TL’den başlayıp 20 bin TL’ye kadar ulaşabildiğini kaydetti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.