23 Nisan Keçiören'de Volkswagen ile kutlandı!

Keçiören Belediyesinin düzenlediği ve üç gün boyunca çocukların gönüllerince eğlendiği 23 Nisan Çocuk Şenliği, vosvos turu ve belediye önünde gün boyu yapılan etkinliklerle taçlandı. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ve eşi Filiz Özarslan, üstü açık vosvos ile Keçiören turu atarak vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

23 Nisan Keçiören'de Volkswagen ile kutlandı!
Yayınlanma:

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan kutlamaları kapsamında Ankara Volkswagen Dayanışma Derneği işbirliğiyle düzenlenen tur, belediye önünü, caddeleri ve meydanları Türk bayrakları ile donattı. 67 vosvos ve 9 klasik minibüsün renkli görüntüler oluşturduğu tur, Türk bayrakları ve kırmızı beyaz balonlarla süslenen araçların Keçiören’in birçok caddesinde tur atmasıyla zirveye ulaştı. Konvoya üstü açık vosvos ile öncülük eden Başkan Özarslan, ilçe sakinlerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Konvoyun son durağı yine Keçiören Belediyesi önü olurken, Başkan Özarslan burada vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

23nisann.jpg

“ATA’MIZIN AZİZ FEDAKÂRLIĞI YOLUMUZU AYDINLATIYOR”

Başkan Özarslan, meydanda coşku ve sevgiyle karşılayan çocuklara ve Keçiörenlilere seslendi:

“23 Nisan tarihimizde önemli bir dönüm noktasını temsil ediyor. Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüz ve onun yol arkadaşları tarafından Samsun’a ayak basıldığında başlayan bu kutlu yürüyüş, milletimizin tarih sahnesindeki onurlu duruşunu ve kararlılığını tüm cihana göstermiştir” dedi ve ekledi: “Atatürk’ün ‘Az zamanda çok iş yapma’ anlayışını ilke edindik. Evlatlarımıza sahip çıkacağız, onlarla birlikte olacağız. 23 Nisan’ımız kutlu olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene.”

kutlama.jpg

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Kurulan şenlik alanında DJ performansından bando gösterisine, sihirbazlık gösterisinden seğmen ekibi gösterisine kadar birçok etkinlik düzenlendi. Tasarım atölyesi, kum boyası atölyesi, planetaryum atölyesi, yüz boyama etkinliği, ebru sanatı çalışması, akıl oyunları atölyesi, parmak boyama atölyesi ve uçurtma etkinliği gibi onlarca aktivite alanı kurularak çocuklara gönüllerince eğlenme imkanı sunuldu. Azeri Dans Ekibi ve Adana Yöresi Dans Ekibi de sahne alarak gösterilerini sergilerken, Kukuli gösterisine çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Meydana kurulan rengârenk oyun alanları da çocukların vazgeçilmez eğlence odağı oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.