Hüseyin Can Güner 'Gençlik Buluşması'nda

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu tarafından düzenlenen Gençlik Buluşması'na katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin seçimlerdeki başarısının gençler, eşit temsil ve bilim odaklı politikalarından kaynaklandığını vurguladı.

Hüseyin Can Güner 'Gençlik Buluşması'nda
Yayınlanma:

Gençlik Buluşması, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra CHP Genel Sekreteri ve Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü Başkanı Doç. Dr. Selin Sayek Böke, CHP Gençlik ve Spor Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevgi Kılıç, CHP Parti Meclis Üyesi ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen ve Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile Çankaya Belediyesi Meclis Üyeleri de katılım sağladı.

''O ÜÇ ANAHTAR TEKER TEKER SİYASETİN BAŞARI KAPISINI AÇTI''

Toplantıda konuşan Genel Başkan Özel, CHP'nin seçim başarısının temelini gençler, eşit temsil ve bilim odaklı politikalardan oluşturduklarını ifade etti. Özel, "Başarı kalesinin üç anahtarı vardı. Üç anahtar tarihten mirastı, emanetti. O üç anahtar teker teker siyasetin başarı kapısını açtı." diyerek sözlerine başladı. Genel Başkan, başarının ilk anahtarının gençlere güvenmek olduğunu belirterek, gençlere verilen emanetin önemine vurgu yaptı.

Aday belirleme sürecinde gençlere ve kadınlara fırsat verilmesinin önemine de değinen Özel, başarıya ulaşan örneklerle desteklediği açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Nerede gençler ve kadınlar aday olduysalar başarılı oldular. Bodrum'da 30 yaşında belediye başkanım var. Korkuteli'nde 29 yaşında, Bucak'ta 28 yaşında kadın belediye başkanımız var. Hüseyin Can Güner 31 yaşında şu an ilçesinde bulunduğumuz Çankaya Belediyesini yönetiyor."

''GENÇLERE YÖNELİK PROJELER ARTACAK''

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ise konuşmasında gençlerin ve bilimin önemine vurgu yaparak, Çankaya'da gençlere yönelik projelerin artırılacağını belirtti. Güner, "Gençlerin enerjisi ve vizyonu, Çankaya'nın daha da ileriye taşınmasında büyük bir güç oluşturacak. Bizler, gençlerin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek kentimizi daha yaşanabilir bir hale getireceğiz." dedi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.