Sincan'da çocuklar 23 Nisan'ı gösterilerle kutladı!

Sincan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünü muhteşem bir coşkuyla karşıladı.

Sincan'da çocuklar 23 Nisan'ı gösterilerle kutladı!
Yayınlanma:

Sincan Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, ilçenin kreşlerinde eğitim gören minikler Lale Konferans ve Tiyatro Salonu’nda unutulmaz gösterilere imza attı.

RENKLİ GÖSTERİLER BÜYÜLEDİ!

Lale, Zambak, Papatya, Leylak ve Menekşe adlı kreşlerde eğitim alan çocuklar ve aileleri, Lale Konferans Salonu'nda bir araya geldi. Tören, Lale Kreşi öğrencisinin gururla İstiklal Marşı'nı okumasıyla başladı. Ardından öğretmenlerinin rehberliğinde hazırlanan çocuklar, sevimli gösterilerini sergiledi. Oyun havası eşliğinde sahnede renkli görüntüler oluşturarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

sincan.jpg

MİNİKLERİN ALKIŞLARI YÜREKLERİ ISITTI!

Etkinliğin sonunda, miniklerin günlerini kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar, konuklardan büyük alkış topladı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Sincanımızda hizmet veren 5 kreşimizde alanında uzman eğitimciler eşliğinde çeşitli atölyelerle çocuklarımızın gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlar için ne yapsak azdır. Rabbim başarılarını daim kılsın, vatanımıza hayırlı birer evlat olmayı nasip etsin. Bu vesileyle aziz milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum." sözleriyle çocukların bayramını kutladı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.