Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?

Hafta sonunu evde geçirecekler için beş yeni dizi ve film önerisini anadolugazete.com.tr sizler için derledi...

Hafta sonu dijital platformlarda neler izleyebilirim?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Hafta sonunu evde geçirecekler için dijital platformlarda diziler ve filmlerle dolu bir program var.

Sizin için derlediğimiz programda öne çıkanlar şu şekilde:

cempxirg-1920.jpg

ARJEN - GAIN

Arjen, sokaklarda zorlu bir çocukluk geçiren bir karakterin hikayesine odaklanıyor. Zorlu yaşam koşullarında büyümek zorunda kalan Arjen, genç yaşında Selahattin ve ailesinin koruyucu kollarına sığınır. Selahattin ve ailesi, Arjen'e sadece bir yuva değil, aynı zamanda bir aile ve koruma sağlarlar. Ancak, Arjen'in hayatı, sevdiklerini korumak için acımasız bir düşmana dönüşme kararıyla bir dönüm noktasına gelir. Arjen Nakmet, masumları ve savunmasızları korumaya yemin ederken, onları yok etmekle görevli olan acımasız bir suikastçıya dönüşür.

OBITUARY - BLUTV

İrlanda'nın küçük bir kasabasında yerel bir gazetede çalışan 24 yaşındaki Elvira Clancy, ölüm ilanlarını kaleme almayı severek yapardı. Ancak son zamanlarda, işinden tatmin olmamaya başlamıştı. Kasabada yaşanan ölümlerin azalmasıyla birlikte, Elvira'nın mesleki geleceği tehlikeye girdi. Bir gün, kazara birinin ölümüne sebep olduktan sonra, içinde henüz keşfetmediği bir kana susamışlık beliriverdi ve kasabada gizemli ölümler artmaya başladı.

image-w1280.webp

ANADOLU YOK - MUBI

Bir arkadaş sohbetiyle açılan Anadolu Yok, kentteki ayrıcalıklı hayatların arka planını, günlük yaşamımızda her yanımızı saran ezberlenmiş kalıpları, hepimizin parçası olduğu sahtelikleri yüzümüze vuruyor. Anıl Altınöz’ün başrolde olduğu filmde Berkay Ateş de kilit bir karaktere hayat veriyor.

GOODBYE EARTH - NETFLIX

Dünyaya hızla yaklaşmakta olan bir asteroidi durduracak hiçbir şey yoktur. Azimli bir öğretmen ise eski öğrencilerini ne pahasına olursa olsun korumak için mücadele eder.

un-uomo-vero-trailer-cover.jpg

A MAN IN FULL - NETFLIX

Atlanta'nın emlak sektöründeki dev isimlerinden biri olan Charlie Croker, beklenmedik bir iflasla karşı karşıyadır. Zorlu zamanlarında bile pes etmeyen Charlie, düşmanları tarafından hedef alınırken, ticari ve politik arenada kendilerine çıkar sağlamaya çalışanlara karşı mücadele etmek zorunda kalır. Ancak Charlie, imparatorluğunu korumak için kararlılıkla harekete geçer, onun direnişi ve kararlılığı rakiplerini alt etmeye yetecektir.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.