Yasmin Erbil verdiği pozlarla gündemden düşmüyor!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, son zamanlarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda birlikte vakit geçirerek sosyal medyada paylaştıkları pozlarla dikkatleri üzerlerine çeken çift, bu kez spor yaparken çektikleri fotoğraflarla yeniden konuşuluyor.

Yasmin Erbil verdiği pozlarla gündemden düşmüyor!
Yayınlanma:

Survivor programında gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Yiğit Poyraz ile Yasmin Erbil'in aşkı, programın ardından da devam ediyor. Uzun bir ayrılığın ardından tekrar bir araya gelen çift, birlikte tatil yapmanın ardından spor salonunda çektikleri fotoğrafları Instagram hesaplarından paylaştı.

yasminerbil.jpg

Yasmin Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz'ı etiketleyerek spor yaparken çektikleri anı sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede geniş yankı uyandırdı ve çiftin hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

erbil.jpg

Sosyal medya kullanıcıları, çiftin birlikte çektikleri fotoğrafları "Yasmin çok şanslı", "Abi acayip yakışıyorlar", "İkisini de çok seviyorum", "Hadi artık evlenin" gibi yorumlarla destekledi.

Öte yandan Yasmin Erbil, sosyal medya hesaplarından iddialı pozlarını paylaşmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.